Mercedes AMG E63 S Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. AMG E63 S är en högpresterande modell av E-klassen och den har en ännu snabbare motor och extremt bra närvaro på vägen.

Översikt

E-klassbilarna är 4-dörrars executive bilar och AMG E63 S har en twin-turbo V8-motor som är extremt snabb att köra och producerar hisnande 603 hästkrafter. Bilen har som standard ett AWD-system som är extremt smidigt att köra även på snöiga vägar.

Tillförlitlighet

Folk föredrar bilar som inte är så dyra att underhålla. Mercedesbilar är jämförelsevis dyra att underhålla, men kvaliteten på delar och bilar är stor vilket gör att dessa bilar inte är så ofta föremål för större reparationer. AMG E63 S är en ganska hållbar bil och den har ett tillförlitlighetsbetyg på 75 av 100 av J.D Power och ett betyg på 8 av 10 av Top Gear.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner avgör också en bils tillförlitlighet. Mercedesbilar är kända för sina säkerhetsfunktioner och solida bilar. E-klassbilarna har krocktestats av IIHS och NHTSA och båda har belönat bilen med bra resultat. AMG E63 S har många andra säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, nödbromsar, Mercedes Pre-safe-funktion etc.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också en viktig del när det gäller att avgöra en bils tillförlitlighet. Mercedesbilar brukar åldras ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De genomsnittliga Mercedesbilarna har en värdeminskning på cirka 45 % efter fem år, och AMG E63 S har en värdeminskning på cirka 50 % efter fem år.

  Hur bra är Mercedes EQS?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den största delen av tillförlitligheten. De bilar som kräver mer pengar för sitt underhåll är inte så kända bland folket. Mercedesbilar kostar vanligtvis mycket i underhåll. AMG E63 S kostar cirka 1 000 dollar per år för allt underhåll och för reparationer i onödan.

FAQ

Är Mercedes-AMG E63 S en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Mercedes-AMG E63 S är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG E63 S?

Mercedes-AMG E63 S är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Medelstora bilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG E63 S och har den en turbo?

Mercedes-AMG E63 S har 603 hästkrafter och ett vridmoment på 627 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG E63 S?

13,1 kubikfot ( 0,371 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG E63 S har 20 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 10 tums aluminiumhjul bak.

Är E63 AMG bekväm?

Ja, E63 AMG är mycket bekväm. Den har en läderinredning som känns mjuk och lyxig. Sätena är stödjande och ger komfort under långa körningar. E63 S är en fantastisk cruiser, även med sina lågprofildäck. E63 S är en snabb vagn som presterar felfritt i komfortläget. Denna inställning är så bra för Mercedes fjädring att den lätt klarar av stötar och ojämnheter. Det skapar en molnliknande körupplevelse.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts