Mercedes-Benz ML63 AMG Tillförlitlighet

Mercedes är en tysk biltillverkare och har i över hundra år varit ett av de mest lyxiga, förstklassiga och pålitliga märkena på marknaden. GLE-klassen omfattar mellanstora lyxiga SUV:er som motsvarar E-klassen. GLE-klassen betecknas som större än GLC-klassen och mindre än GLS-klassen.

Översikt

GLE-klassen har tillverkats sedan 1997 och serien är för närvarande inne på sin fjärde generation. ML63 är en högpresterande modell som tillverkas av AMG. SUV:n har en stor motor på 5,5 L V8 som ger en maximal effekt på 518 hästkrafter.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet diskuteras ofta som en av köparnas viktigaste frågor innan de köper ett fordon. Mercedes har funnits på marknaden och de har gjort sitt avtryck, men de extremt lyxiga bilarna har också höga underhållskostnader. ML63 har varit ganska solid och de har ett tillförlitlighetsbetyg på 78 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn är en del av tillförlitligheten och den är också en dealbreaker för många människor. Mercedes, precis som andra tyska bilar, har ett rykte om sig att ha bra säkerhetsåtgärder. ML63 har krocktestats av IIHS och NHTSA, och båda har gett serien perfekta betyg.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för många människor eftersom det finns många bilar där ute som förlorar sitt värde väldigt snabbt. Mercedes har ett gott rykte om att hålla sitt värde och de förlorar cirka 45 % av sitt ursprungliga värde efter 5 år. ML63 förlorar cirka 60 % av sitt ursprungliga värde.

  Går Volvos ofta sönder? Är Volvo en pålitlig bil?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste faktorn för bilars tillförlitlighet och många tror att Mercedesbilar kostar mycket mer i underhåll än sina andra rivaler i USA. ML63-bilarna har en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 900 dollar per år.

FAQ

Är Mercedes-Benz ML63 AMG en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz ML63 AMG är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz ML63 AMG?

Mercedes-Benz ML63 AMG är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Standard SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz ML63 AMG och har den en turbo?

Mercedes-Benz ML63 AMG har 518 hästkrafter och ett vridmoment på 516 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz ML63 AMG har 20 X 9 tums aluminiumfälgar fram och 20 X 9 tums aluminiumfälgar bak.

Är Mercedes ML63 en bra bil?

Den körs bra och mjukar upp stötar ganska bra. Även om ML63 AMG tidigare var svår att köra är den nu mycket lättare att använda tack vare en 40/60 vridmomentfördelning som gynnar bakhjulen och en ny styrmekanism.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts