Mercedes AMG E63 S Wagon Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. AMG E63 S wagon är en högpresterande kombimodell av E-klassen och den har utformats för att transportera fler passagerare och last med samma snabba hastighet som AMG E63 S.

Översikt

E-klassbilarna är 4-dörrars executive bilar och AMG E63 S wagon har samma twin-turbo V8-motor som är extremt snabb att köra och producerar magnifika 603 hästkrafter. Fordonet har ett standard AWD-system som är otroligt smidigt att köra även på regniga eller snöiga underlag. Bilens stora bagageutrymme ger en fördel för familjer som kan ta med sig ännu mer last.

Tillförlitlighet

Köparna föredrar fordon som inte är riktigt kostsamma att hålla i gång. Mercedes fordon är relativt kostsamma att underhålla, men arten av delar och fordon är otrolig vilket gör att dessa fordon är mindre utsatta för några större reparationer. AMG E63 S wagon är en ganska hållbar bil och den har ett tillförlitlighetsbetyg på 75 av 100 av J.D Power och ett betyg på 8 av 10 av Top Gear.

Säkerhet

Säkerhetsfunktionerna avgör också en bils tillförlitlighet. Mercedesbilar är kända för sina säkerhetsfunktioner och solida bilar. E-klassbilarna har krocktestats av IIHS och NHTSA och båda har belönat bilen med bra resultat. AMG E63 S wagon har många andra säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, nödbromsar, Mercedes Pre-safe-funktion osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också en viktig del när det gäller att avgöra en bils tillförlitlighet. Mercedesbilar brukar åldras ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De genomsnittliga Mercedesbilarna har en värdeminskning på cirka 45 % efter fem år, och AMG E63 S wagon har en värdeminskning på cirka 50 % efter fem år.

  Vilka Mercedes har fjärrstyrd parkering?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den största delen av tillförlitligheten. De bilar som kräver mer pengar för sitt underhåll är inte så kända bland folket. Mercedesbilar kostar vanligtvis mycket i underhåll. AMG E63 S wagon kostar cirka 1 000 dollar per år för allt underhåll och för reparationer i onödan.

FAQ

Är Mercedes-AMG E63 S Wagon en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-AMG E63 S Wagon är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mercedes-AMG E63 S Wagon?

Mercedes-AMG E63 S Wagon är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Midsize Station Wagons

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG E63 S Wagon och har den en turbo?

Mercedes-AMG E63 S Wagon har 603 hästkrafter och ett vridmoment på 627 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG E63 S Wagon?

78,9 kubikfot ( 2,234 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG E63 S Wagon har 20 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 10 tums aluminiumhjul bak.

Är E 63 S en bra bil?

Ja, AMG E63S är en mycket pålitlig bil. Den har tilldelats ett J.D Power Reliability Rating på 7,9 av 10. Detta innebär att bilen hade färre problem än de flesta andra jämförbara mellanstora lyxsedaner. Sätena är mycket bekväma, med justerbara och dynamiska stöttor. De kan också användas för att gosa runt hörn. Det är en utmärkt uppgradering av E63.

  Vilka Mercedes-modeller har ambient belysning

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts