Bilar som liknar BMW X7

BMW X7 är BMW:s största SUV. Den här modellen har en tredje rad och tre utrustningsnivåer att välja mellan: xDrive40i, M60i och Alpina XB7. Men vilka bilar liknar BMW X7?

Bilar som liknar BMW X7 är Mercedes-Benz GLS-klass, Jeep Grand Wagoneer, Land Rover Range Rover, Lincoln Navigator, Cadillac Escalade och GMC Yukon. De flesta av dessa bilar har en tredje rad och kraftfulla motorer som BMW X7. De är också lyxiga med ett rejält pris.

Vilka bilar liknar BMW X7?

1. Mercedes-Benz GLS-klass

Mercedes-Benz GLS-Klass sätter standarden för fullstora lyxiga SUV:er. Den har alla lyxiga och avancerade funktioner som en person kan önska sig i en lyxig SUV. Dessutom har den en snygg exteriör och en lyxig och bekväm interiör med den senaste tekniken.

Denna högklassiga SUV erbjuder två utrustningsnivåer; GLS 450 4Matic med en 3,0-liters inline-6-motor och GLS 580 4Matic med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor. Basmodellen går för cirka 80 250 dollar, vilket är något dyrare än basmodellen för BMW X7 på 78 845 dollar.

Några av de egenskaper som BMW X7 och GLS-klassen delar är en lyxig interiör, sittplatser på tredje raden, en raffinerad körning och förstklassiga säkerhetsfunktioner.

2. Land Rover Range Rover

Om du älskar BMW X7 men vill ha en bil som levererar mer överflöd, stil, elegans och terrängkörningsförmåga är Land Rover Range Rover det bättre valet. Med ett utgångspris på cirka 105 975 dollar är den här bilen en sann definition av lyx. Bilen är elegant, sofistikerad och kraftfull.

Den har en av de bästa hytterna i sin klass. Endast Mercedes-Benz GLS-klass konkurrerar nära med den. Dessutom har den flera drivlinealternativ med ett hybridsystem inkluderat för att erbjuda rikligt med kraft. Liksom BMW X7 erbjuder den här bilen en tredje rad, den är lyxig, rymlig och mycket avancerad.

  BMW i8 Tillförlitlighet

3. Cadillac Escalade

Även om amerikanska bilmärken inte allmänt anses vara de mest lyxiga, försöker Cadillac hårt att konkurrera med tyska och andra europeiska lyxbilsmärken. Cadillac Escalade kan konkurrera positivt med BMW X7 eftersom den är stor, lyxig, säker och rymlig.

Grundpriset för Cadillac Escalade går på 81 590 dollar, vilket är något högre än BMW X7. Trots detta presterar X7 bättre och är mer raffinerad och lyxig än Cadillac Escalade. Oavsett detta är Cadillac Escalade fortfarande en trevlig bil med mer utrymme och dragkapacitet.

4. Jeep Grand Wagoneer

Jeep Grand Wagoneer är kanske inte lika lyxig eller kraftfull som BMW X7 eller Mercedes-Benz GLS-klass, men den har flera egenskaper som BMW X7. Denna fullstora SUV är rymlig med en tredje rad, har mycket teknik och är lyxig. Överraskande nog är den mycket billigare än BMW X7 eftersom den går för cirka 61 000 dollar.
Till skillnad från BMW X7 är den utmärkt för terrängkörning och den har en större dragkapacitet på 10 000 pund. Dessutom är den billigare att underhålla än den förstnämnda.

5. Lincoln Navigator

En annan kraftfull och lyxig fullstor lyxig amerikansk SUV som liknar BMW X7 är Lincoln Navigator. Med ett utgångspris på 78 965 dollar erbjuder den här bilen mer än bara storlek och en enastående dragkapacitet på 8 700 pund. SUV:n är välbyggd med en twin-turbo V-6-motor. Den kommer också med en enorm kabin och stort förvaringsutrymme.

  BMW iX3 - Allt du behöver veta

Några av de egenskaper som gör BMW X7 och Lincoln Navigator likartade är en rymlig hytt, utmärkt exteriördesign, enastående prestanda och lyxiga funktioner.

6. GMC Yukon

GMC Yukon är inte lika lyxig eller kraftfull som BMW X7. Den är dock rymlig och kommer med en tredje rad. Så om du letar efter en lyxig och större SUV med liknande funktioner som BMW X7 är GMC Yukon ett bra alternativ.

Den här bilen körs på antingen en 5,3-liters eller 6,2-liters V-8-motor. Dessutom har den fem trims att välja mellan, vilket ger användarna en bred pool av valmöjligheter. Basutrustningen, SLE, går för 57 795 dollar, vilket är riktigt prisvärt jämfört med andra bilar på den här listan.

FAQ

#### Är BMW X7 värd att köpa?
Det beror på vad du letar efter. BMW X7 är en trevlig fullstor lyx-SUV för en stor familj. Den är rymlig, praktisk, avancerad och med en väl avrundad prestanda. Å andra sidan är den mycket dyr att underhålla och förbrukar mycket bränsle. Så om du har en budget är detta inte bilen för dig.

Hur många mil börjar BMW X7 få problem?

Det beror på hur väl du underhåller din bil. Icke desto mindre börjar X7, som de flesta BMW, utveckla mindre problem redan vid 40 000 mil. Tändstift och tändspolar är de första delarna som går sönder på BMW. Med rätt skötsel och underhåll kan sådana problem dock undvikas i förväg.

  Vanliga problem med BMW 116d

Vilka är de största problemen med BMW X7?

Eftersom BMW X7 är mycket avancerad med många avancerade tekniska funktioner är det lätt att saker och ting går sönder. Därför är det värt att känna till några av de vanligaste problemen. Vanliga problem med BMW X7 är läckande oljepåfyllningspackning, felaktig hydraulisk enhet i bromssystemet, fel på bränslepumpen, fel på elektriska fönster och korrosion i legeringen.

Hur mycket kostar det att underhålla BMW X7?

Årligen kan det kosta dig mellan 1 200 och 2 100 dollar att underhålla BMW X7. Och efter 10 års ägande kan du behöva spendera minst 18 000 dollar för att reparera och underhålla den här bilen. Detta är långt över den genomsnittliga kostnaden för att underhålla en fullstor lyx-SUV, som ligger på cirka 15 500 dollar på 10 år spunnet.

Slutsats

Om du är på marknaden för en lyxig familje-SUV är BMW X7 en bra bil att ha. Om du ändå inte tycker att den är imponerande kan du välja bland y andra bilar som vi har lyft fram ovan. Alla ovanstående bilar är rymliga, kraftfulla, lyxiga och mycket praktiska. De har också en utmärkt dragkapacitet, vilket gör dem till utomhusbestar.

Allt som allt är BMW X7 bland de bästa fullstora lyxiga SUV:erna med mycket avancerade funktioner, en bekväm interiör och sofistikerad teknik. Icke desto mindre är Mercedes-Benz GLS fortfarande mer lyxig och sofistikerad, medan Land Rover Range Rover presterar bättre i terräng.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts