BMW i8 Tillförlitlighet

Hybridbilar är det nya ansiktet för transportindustrin på grund av den globala uppvärmningen. I8 är ett PHEV-fordon med en mycket snabb motor. För flera decennier sedan hade folk uppfattningen att elbilar kunde vara långsamma, men idag erbjuder hybridbilar den snabbaste accelerationen. Bilen är utformad extremt elegant och edgy att vem som helst kan vända på huvudet för att se den här bilen gå.

Översikt

I8 är en plug-in hybrid och det är en ganska sällsynt bil att äga. Bilen har en 1,5 L turbomotor i kombination med ett 7,1 litiumjonbatteripaket. Bilen producerar så mycket som 369 hästkrafter, och den har en helt elektrisk räckvidd på cirka 15 miles. Den har en bränsleekonomi på 3,7 gal/100mi.

Tillförlitlighet

Hybridbilar är tillförlitliga på grund av många faktorer som att de sparar mycket pengar på bränsle. BMW har producerat sina hybridbilar i flera år, och i8 har funnits på marknaden sedan 2014. Det finns inte många större problem som rapporterats om i8, men det är ändå inte en skottsäker bil.
På tal om bilens tillförlitlighetsbetyg har AutoExpress betygsatt bilen med 4 av 5 stjärnor. Folk har haft den här bilen i flera år nu, och ingen av dem klagar på bilens byggkvalitet. Motorn är också ganska solid, vilket skulle hålla i flera år.

Säkerhet

Säkerheten är ett plus på alla BMW-bilar, och i8 är inte heller nu ett undantag. Även om bilen inte är testad av många säkerhetsorganisationer tror man att i8 är ganska säker om man ser till dess säkerhetsfunktioner. Bilens säkerhetsfunktioner är t.ex:

  • 8 krockkuddar
  • Förebyggande av frontalkollisioner
  • Stabilitetskontroll
  BMW i3 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden beror på ägaren och hur mycket de vill att bilen ska hålla länge. Om du spenderar mer pengar på förebyggande underhåll, kommer det säkert att göra din bils livslängd längre. I8 har en hög underhållskostnad om den görs regelbundet, och den ligger på cirka 2 000 dollar per år. Även om det återigen beror på ägaren hur mycket de vill spendera.

FAQ

Är BMW i8 en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

BMW i8 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i BMW i8?

BMW i8 är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en BMW i8 och har den en turbo?

BMW i8 har 369 hästkrafter och ett vridmoment på 420 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Gas/Electric I-3 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i BMW i8?

5,4 kubikfot ( 0,153 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

BMW i8 har 20 X 7,5 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 8,5 tum smidda aluminiumhjul bak.

Har BMW i8 problem?

En ny ägare kan få allvarliga problem om deras i8 säljs utan garanti. En forumanvändare rapporterade stora problem med sin BMW i8 efter att de hade kört 5 000 mil.

Hur länge håller BMW i8?

Enligt Consumer Reports är den genomsnittliga livslängden för en BMW i8 6 år. Om du letar efter en bil med lång livslängd kan du överväga att köpa en elbil.

  Hur pålitliga är Volvo SUV:er?

Hur många mil kan en BMW i8 hålla?

I8 är en bil som minskar utsläppen, vilket man kan förvänta sig. Du kan köra bilen helt och hållet på el i 22 miles i hastigheter på upp till 75 mph. Eller så kan du använda både el- och hybriddrift för att få en räckvidd på 330 mil.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts