Mitsubishi Endeavor Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och är känt för sitt billiga pris. Endeavor är en gammal SUV tillverkad av Mitsubishi och är en 5-dörrars mellanstor SUV. Bilen är ganska gammal, men den köps fortfarande av många på grund av sitt låga pris.

Översikt

Endeavor introducerades första gången 2003 och lades ned 2011. Den köps dock fortfarande av många på grund av dess kraftfulla prestanda. Den levereras med en 3,8 L V6-motor med en 4-växlad automatisk växellåda. Bilen är också ganska stor, vilket är en fördel för att köpa den här bilen till ett billigt pris.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känd för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Endeavor har ett ganska hyfsat tillförlitlighetsbetyg på grund av sin låga underhållskostnad på 62 av 100.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som anordnas av IIHS och NHTSA. Endeavor har krocktestats av IIHS och NHTSA, och den har fått ett bra betyg av dem. Den har också många säkerhetsalternativ som elektronisk stabilitet i körfältet, traktionskontroll, dagsljus etc.

  Mitsubishi Galant Tillförlitlighet

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år, vilket är mycket bra när det gäller bilar. Endeavor är en gammal bil, så dess värdeminskning beror främst på dess skick.

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishis bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Endeavor kostar cirka 500 dollar per år för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi Endeavor en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Endeavor är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mitsubishi Endeavor?

Mitsubishi Endeavor är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: AWD Sport Utility

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Endeavor och har den en turbo?

Mitsubishi Endeavor har 225 hästkrafter och ett vridmoment på 255 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3.8L/ Bränslesystemet är: SMPI.

Hur mycket markfrigång har Mitsubishi Endeavor?

8,3 tum ( 21,08 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Endeavor har 18 x -TBD- tum aluminiumhjul fram och 18 x -TBD- tum aluminiumhjul bak.

Är Endeavor en bra SUV?

Bilen är tyst, bekväm och har en säker hantering. Kurvorna är dock inte särskilt smidiga. Kraftig acceleration ges av den raffinerade 3,8-liters V6:an. Endeavor är inte en bilbaserad SUV, men den har en lågt växlad växel. Den fyrhjuliga växellådan är dock lämplig för snö och sand.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts