Mitsubishi Eclipse Cross Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Eclipse Cross är en 5-dörrars kompakt crossover SUV och den har ett riktigt bra utseende. SUV:n finns även i en PHEV-variant.

Översikt

Eclipse Cross introducerades 2011 och den är mycket billigt prissatt jämfört med många andra konkurrenter. Bilen finns i tre utrustningsnivåer, varav en är en PHEV-version. Bland bensinmotorerna finns 1,5 L I4- och 2,0 L I4-motorer. Bilen har fått många förbättringar i sitt transmissionssystem och har ett Toyota Aisin-transmissionssystem.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet i en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känd för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Eclipse Cross har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 52 av 100 av Consumer Reports.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som genomförs av IIHS och NHTSA. Eclipse Cross har krocktestats av IIHS och NHTSA, och den har fått ett bra betyg av dem. Den har också många säkerhetsalternativ som lane departure warning, pedestrian detection, forward collision warning osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år, vilket är mycket bra när det gäller bilar. Eclipse Cross har en ganska hygglig avskrivningsgrad på 50 % efter 5 år.

  Mitsubishi Eclipse Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Eclipse Cross kostar cirka 500 dollar per år för allt underhåll och andra reparationer.

FAQ

Är Mitsubishi Eclipse Cross en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Eclipse Cross är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Mitsubishi Eclipse Cross?

Mitsubishi Eclipse Cross är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Eclipse Cross och har den en turbo?

Mitsubishi Eclipse Cross har 152 hästkrafter och ett vridmoment på 184 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Mitsubishi Eclipse Cross?

8,5 tum ( 21,59 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Eclipse Cross har 18 X 7 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Är Mitsubishi Eclipse en bra bil?

Eclipse är en bra bil. Den totala tillförlitligheten för Mitsubishi Eclipse är 67,3, vilket gör den extremt tillförlitlig. Det här diagrammet visar hur den rankas i jämförelse med andra bilar. Det genomsnittliga helhetsbetyget för den här bilen är dock 57.

Hur länge håller Mitsubishi Eclipse Cross?

En Cross håller i genomsnitt mellan 170 000 och 190 000 mil. Oplanerade reparationer krävs för Eclipses ungefär 0,16 gånger per kalenderår. Det finns en 13-procentig risk att de får allvarliga problem. En genomsnittlig Eclipse-ägare spenderar 510 dollar per år på reparationer.

  Cadillac XTS Tillförlitlighet

Har Eclipse Cross soltak?

Ja, Eclipse Cross har ett soltak och det kan öppnas manuellt eller automatiskt. Du kan öppna upp dig för världen omkring dig, oavsett var du befinner dig. Eclipse Cross elektriska panoramasoltak ger dina körningar den där ”wow”-faktorn.

Är Mitsubishi Eclipse Cross en liten SUV?

Ja, Eclipse Cross är en liten SUV. Mitsubishi Eclipse Cross, en kompakt SUV med en unik form, är mindre än de flesta. Det innebär att den har mindre utrymme inuti än typiska SUV:er.

Har 2022 Cross Turbo?

Den fyrcylindriga 1,5-liters turboladdade fyrcylindriga motorn som driver 2022 Eclipse Cross är densamma som i tidigare modeller. Den producerar 152 hästkrafter och ett vridmoment på 184 lb-ft. Under vissa omständigheter kan den kännas livlig i låga hastigheter på stadsgator.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts