Cadillac XTS Tillförlitlighet

Cadillacs är kända för sin prestige och kördynamik. XTS är en fullstor executive bil med fyra dörrar. Bilen är känd för sin extravaganta kvalitet och extremt tillfredsställande kördynamik och smidighet. Bilen är också pålitlig nog att köpa även efter att den har upphört att tillverkas 2019.

Översikt

Bilen har en komplett lyxig interiör och en extremt kraftfull 3,6 L turbomotor med ett 6-växlat automatiskt växellådesystem. det finns också ett AWD-system tillgängligt för ännu bättre väggrepp och dragkraft. Bilen kan gå från 0 till 60 mph på 6,7 sekunder och den producerar cirka 304 hk.

Tillförlitlighet

Folk ignorerar ofta tillförlitlighetsfaktorerna på grund av lyxfunktionerna i bilar som XTS. Cadillac har inte varit det mest pålitliga märket under hela sin existens, men det har förbättrats mycket. XTS har bra tillförlitlighetssiffror, och den har bevisat sin tillförlitlighet bland människor. Den har ett tillförlitlighetsbetyg på 78, där 57 är genomsnittligt.

Säkerhet

Säkerhetsbetyget är regelbundet utmärkt i Cadillac-fordon. NHTSA och IIHS, har båda utvärderat fordonets säkerhet med 5 stjärnor. Fordonet presterar utmärkt vid krockar och det har fått 5 stjärnor när det gäller krocksäkerhet. Dess säkerhetsfunktioner inkluderar krockkuddar, elektronisk stabilitet osv.

Återförsäljning

Bilen har utgått 2019, men den finns fortfarande tillgänglig på marknaden till ett ännu billigare pris. Bilen har förlorat nästan 30 % av sitt ursprungliga värde efter bara 2 år efter att den har upphört att tillverkas. De äldre modellerna har värderats ännu mer som 5 år äldre XTS har förlorat cirka 50 % av sitt värde.

  Cadillac CT5-V Blackwing Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden för bilar som Cadillacs är alltid hög på grund av deras komplexa system och dyra delar. XTS skulle kosta cirka 800 dollar per år för allt underhåll. Detta är dock fortfarande inte den dyraste i denna kategori.

FAQ

Är Cadillac XTS en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cadillac XTS är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Cadillac XTS?

Cadillac XTS är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Cadillac XTS och har den en turbo?

Cadillac XTS har 410 hästkrafter och ett vridmoment på 369 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas V6 med en cylindervolym på 3,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Cadillac XTS?

18,0 kubikfot ( 0,51 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Cadillac XTS har 20 x 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 x 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Cadillac XTS luftfjädring?

Cadillacs luftfjädring kallades ursprungligen Automatic Level Control Rear Air Springs. Systemet fungerar via en luftkompressor som är ansluten till de bakre fjädrarna. Det justerar körhöjden för att bibehålla en konsekvent hållning.

Hur länge håller Cadillac XTS?

Cadillac CTS kan hålla mellan 100 000 och 400 000 mil om den underhålls ordentligt. Du kommer inte att få mer än 100 000 mil om du inte underhåller den.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts