Mitsubishi Mirage Tillförlitlighet

Mitsubishi Motors är ett välkänt japanskt bilföretag som har funnits i många år och som är känt för sitt billiga pris. Mirage är en 5-dörrars hatchback som har varit Mitsubishis mest populära bil i USA. Mirage är också ganska pålitlig och hållbar och den kommer till ett billigt pris.

Översikt

Mirage har varit i produktion sedan 1978 och den är fortfarande ganska känd i USA. Mirage har även en sedanmodell. Det har funnits många generationer av Mirage och den är i sin femte generation. Den kommer med en 1,2 trecylindrig motor.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos en bil är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Mitsubishi har varit känd för sina billiga priser, men kvaliteten på delarna har aldrig varit den bästa. Bilarna hade problem med att deras billiga motorer brände olja och blev odugliga redan före 100 000 mil. Mirage är den mest pålitliga bilen från Mitsubishi.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna i en bil är den viktigaste faktorn för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishis bilar testar ofta sin säkerhet genom krocktester som utförs av IIHS och NHTSA. Mirage har krocktestats av både IIHS och NHTSA, och den fick ett genomsnittligt betyg av dem.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för att bedöma en bils tillförlitlighet. Mitsubishi, som är ett japanskt märke, håller sitt värde mycket bra och den har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år, vilket är bra för bilar. Mirage har en hög avskrivningsgrad på cirka 60 %.

  Mitsubishi Raider Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnader för underhåll och reparationer är den största brytaren när man köper en bil. Mitsubishi-bilar, som är ett japanskt märke, kostar dock mindre jämfört med många andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Mitsubishibilar är cirka 300 dollar. Mirage kostar till och med mindre än 500 dollar per år för allt underhåll, men det beror främst på bilens körsträcka.

FAQ

Är Mitsubishi Mirage en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mitsubishi Mirage är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mitsubishi Mirage?

Mitsubishi Mirage är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Mitsubishi Mirage och har den en turbo?

Mitsubishi Mirage har 78 hästkrafter och ett vridmoment på 74 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-3 med en cylindervolym på 1,2 liter Bränslesystemet är: MPI.

Hur stor markfrigång har Mitsubishi Mirage?

6,3 tum (16 cm)

Vilken typ av hjul har den?

Mitsubishi Mirage har 14 X 4,5 tums aluminiumhjul fram och 14 X 4,5 tums aluminiumhjul bak.

Vad är felet med Mitsubishi Mirage?

Vissa Mitsubishi Mirage från 2017 har misslyckats med att blåsa kall luft genom luftkonditioneringen (A/C-enheterna) på grund av brist på freon. Detta är den vanligaste orsaken till att luftkonditioneringsenheten inte kan blåsa kall luft. Det är dock möjligt att kompressorn inte fungerar som den ska eller att det kan finnas andra orsaker.

  Mitsubishi Outlander Sport Tillförlitlighet

Hur länge kan en Mitsubishi Mirage hålla?

En Mitsubishi Mirage håller i genomsnitt mellan 150 000 och 170 000 mil. Oplanerade reparationer på en Mirage krävs ungefär 0,13 gånger per år med 9 % risk för allvarliga problem.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts