Mercedes Benz GLC Coupe Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska biljättarna och de är välkända över hela världen för sina extravaganta fordon. Mercedes GLC-klass handlar om subkompakta SUV:er och Coupe-modeller, som är 5-dörrars coupe SUV:er med en ganska annorlunda bilform.

Översikt

Mercedes GLC-Class coupé har en mycket annorlunda form jämfört med sina andra modeller. Bilen finns i många trimnivåer och det finns också många olika drivlinor för allas val. Det finns även en hybridmodell närvarande. Bensinmotorvarianten kommer med en 2,0 L turbomotor.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom det hjälper individer att bestämma om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. GLC-Class Coupe har ett ganska bra tillförlitlighetsbetyg på 78 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett betydande antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. GLC-klassen har krocktestats av IIHS och NHTSA och den har fått ett utmärkt säkerhetsbetyg. Bilen har också många säkerhetsfunktioner som övervakning av döda vinklar, kollisionsvarning, nödbromsar osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalverar cirka 45 % efter 5 år, och GLC-klass Coupe devalverar cirka 52 % efter 5 år, vilket nästan är standard för många Mercedes-fordon.

  Vilka Mercedes har digitala instrumentpaneler?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. GLC-Class Coupe har höga underhålls- och reparationskostnader på nästan 1 000 dollar per år, vilket är ganska högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Mercedes-Benz GLC Coupe en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz GLC Coupe är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz GLC Coupe?

Mercedes-Benz GLC Coupe är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz GLC Coupe och har den en turbo?

Mercedes-Benz GLC Coupe har 255 hästkrafter och ett vridmoment på 273 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Mercedes-Benz GLC Coupe?

5,7 tum ( 14,48 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz GLC Coupe har 19 X 8 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Är Mercedes GLC värd att köpa?

Mercedes-Benz GLC 300 är ett utmärkt val om du letar efter en liten lyxig SUV. GLC 300 har ett pris på 43 200 dollar. Även om detta pris verkar högt för en kompakt SUV som Mercedes är det faktiskt ganska rimligt.

Är GLC Coupe en familjebil?

GLC Coupe är en femsitsig familje-SUV som GLC-klassen har. Men den har också en lägre taklinje för att matcha sitt coupépris.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts