Mercedes AMG GLC Class Coupe Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska biljättarna och de är välkända över hela världen för sina extravaganta fordon. Mercedes GLC-klass handlar om subkompakta SUV:er och AMG Coupé-modellerna är 5-dörrars coupé-SUV:er med en ännu bättre motor och många fler funktioner.

Översikt

Mercedes GLC-klass coupé har en mycket annorlunda form jämfört med sina andra modeller. AMG-modellerna har två typer av drivlinor och de sträcker sig från 3,0 L V6-motor till den största 4,0 L V8 Biturbo-motorn. Bilen har ett AWD-system som standard och många andra funktioner som olika körlägen, luftfjädring osv.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom den hjälper individer att besluta om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. GLC-Class Coupe har ett ganska bra tillförlitlighetsbetyg på 78 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett betydande antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. AMG GLC-klass har krocktestats av IIHS och NHTSA och den har fått ett utmärkt säkerhetsbetyg. Bilen har också många säkerhetsfunktioner som övervakning av döda vinklar, kollisionsvarning, nödbromsar osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalverar cirka 45 % efter 5 år, och AMG GLC-Class Coupe devalverar cirka 52 % efter 5 år, vilket nästan är standard för många Mercedes-fordon.

  Aston Martin Vantage Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. GLC-Class Coupe har höga underhålls- och reparationskostnader på nästan 1 000 dollar per år, vilket är ganska högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Mercedes-AMG GLC-Class Coupe en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mercedes-AMG GLC-Class Coupe?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG GLC-Class Coupe och har den en turbo?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe har 385 hästkrafter och ett vridmoment på 384 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Mercedes-AMG GLC-Class Coupe?

6,7 tum ( 17,02 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Mercedes GLC värd att köpa?

Mercedes-Benz GLC 300 är ett utmärkt val om du letar efter en liten lyxig SUV. GLC 300 har ett pris på 43 200 dollar. Även om detta pris verkar högt för en kompakt SUV som Mercedes är det faktiskt ganska rimligt.

Vad är bättre GLC eller GLC Coupe?

Om du vill ha en lyxig bil som klarar allt från stadskörning till terrängkörning är GLC Coupé det bästa valet. Den har mer kraft, mer komfort och mer stil än GLC.
GLC Coupé 2022 har som standard 4MATIC(r), permanent fyrhjulsdrift, vilket GLC SUV 2022 inte har. Detta är en viktig skillnad när det gäller prestanda. Båda modellerna har den bränslesparande ECOSTART(r) och den automatiska växellådan 9G-TRONIC(r) med växelpaddel.

  Jeep Grand Wagoneer Tillförlitlighet

Är GLC Coupé en familjebil?

GLC Coupé är en femsitsig familje-SUV som GLC-klassen har. Men den har också en lägre taklinje för att matcha sitt coupépris. För de flesta fungerar kupén fortfarande utmärkt som familjebil.

Vilken är bättre BMW X3 eller Mercedes GLC?

Test från MotorTrend har visat att GLC presterade bättre än X3 i acceleration och bromsning. X3 xDrive30i accelererade från 0-60 mph på 6,3 sekunder. En GLC300 från 2017 som vi hade i ett år klarade samma sak på 6,9 sekunder. En 2020-modell tog dock bara 5,4 sekunder.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts