Mercedes Benz E-Klass Stationsvagn Tillförlitlighet

Som tysk biltillverkare är Mercedes ett av de mest lyxiga, förstklassiga och pålitliga märkena på marknaden sedan mer än hundra år tillbaka. E-Klassens vagnbilar är gjorda för extra lastutrymme för hela familjen med samma lyxiga interiör.

Översikt

Mercedes E-Klass kombibilar har varit en del av E-Klass Mercedesbilar i många år. Stationsvagnarna har flera utrustningsnivåer och den senaste E450 har en 3,0 L Biturbo V6-motor som ger 357 hästkrafter. Det finns även en hybridversion av bilen som heter E 350e plug-in hybrid.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet diskuteras ofta som en av köparnas viktigaste frågor innan de köper ett fordon. Mercedes har funnits på marknaden och de har gjort sitt avtryck, men de extremt lyxiga bilarna har också höga underhållskostnader. E-Klass kombibilar har varit ganska solida och de har ett tillförlitlighetsbetyg på 75 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn är en del av tillförlitligheten och den är också en dealbreaker för många människor. Mercedes, precis som andra tyska bilar, har rykte om sig att ha bra säkerhetsåtgärder. E-Klass Stationvagn har krocktestats av IIHS och fått bra resultat och den har också plockats in i utmärkelsen ”Top Safety Pick+”. Säkerhetsfunktionerna inkluderar automatisk nödbromsning, varning för kollisioner framåt, Mercedes Pre-Safe, etc.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för många människor eftersom det finns många bilar där ute som förlorar sitt värde väldigt snabbt. Mercedes har ett gott rykte om att hålla sitt värde och de förlorar cirka 45 % av sitt ursprungliga värde efter 5 år. E-Klass Stationvagnarna förlorar specifikt omkring 50 % av sitt värde efter 5 år.

  Vilken Mercedes har den högsta dragkapaciteten

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste faktorn för bilars tillförlitlighet och många tror att Mercedes bilar kostar mycket mer i underhåll än sina andra rivaler i USA. E-Klass-bilar har en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 900 dollar per år.

FAQ

Är Mercedes-Benz E-Klass Station Wagon en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz E-Class Station wagon är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många sittplatser finns det i Mercedes-Benz E-Klass Station wagon?

Mercedes-Benz E-Class Station wagon är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stationvagn i mellanstorlek

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz E-Class Station wagon och har den en turbo?

Mercedes-Benz E-Class Station wagon har 362 hästkrafter och ett vridmoment på 369 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en cylindervolym på 3,0 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-Benz E-Klass Station wagon?

78,9 kubikfot (2,234 m3 ).

Hur stor markfrigång har Mercedes-Benz E-Klass Station Wagon?

5,8 tum ( 14,73 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz E-Class Station wagon har 19 X 8 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Vilket år är E-Klass mest pålitlig?

E-Klass 2012 är rankad som nummer ett på U.S. News & World Reports lista över de mest pålitliga begagnade bilarna under 20 000 dollar. Denna lyxsedan är en mellanstor lyxsedan. Det är tydligt att se varför. V6-standarden är inget att skämmas för, och V8:an med dubbelturboaggregat har en rejäl kick.

  Mercedes AMG GLE Class Tillförlitlighet

Håller Mercedes E-Klass länge?

Mercedes E-klass-motorerna är konstruerade för att hålla mellan 200 000 och 250 000, eller 13 till 17 år. Detta varierar beroende på modellår och hur väl fordonet underhålls. Dessa körsträckor är möjliga om du tar hand om din Mercedes.

Är E-klass bättre än S-klass?

E-klassen har till exempel mer benutrymme i framsätena och baksätena. Även om S-klassen kan ha vissa fördelar på vissa områden har S-klassen betydligt mer huvudutrymme i framsätena och betydligt större lastutrymme än E-klassen.

Är E-Klass en bra bil?

Bilen Mercedes-Benz E-klass är ett bra val. Det finns turboladdade fyr- och sexcylindriga alternativ samt en V8 med dubbelturbo. Körkvaliteten är exceptionell, och mycket få lyxiga mellanstora bilar kan matcha Mercedes lyxiga interiör.

Har Mercedes E kombi tredje raden?

Tredje raden är bakåtvänd: Den elektriska bakluckan erbjuder en stor, flexibel kupé som kan nås bakifrån. Den har en tredje rad som är vänd bakåt och 40/20/40 sekundära rader. Det finns också 64 kubikfot lastutrymme.

Vilken begagnad E-Klass är bäst?

  • 1992 E-Klass 400E Sedan.
  • 2000 E-Klass E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klass E320 Sedan.
  • 1994 E-klass E420 Sedan.
  • 1985 E-Klass 300CD Coupé.
  • 2010 E-Klass Sedan.
  • 2008 E-Klass Sedan.
  • 2009 E-Klass Sedan.

Gör Mercedes en stationär kombi?

Mercedes säljer E-Klass kombi i USA som E450 All-Terrain wagon (överst), ”helt möjligtvis den mest smarta vagnen på jorden” och 2021 AMG E63S wagon (ovan), ”oväntat exotisk”. Dessa positiva kommentarer är i linje med företagets officiella linje om framtiden för Benz-vagnar här i USA.

  2022 Mercedes GT vs Porsche 911

Är en Mercedes E350 en bra bil?

Det genomsnittliga betyget för Mercedes-Benz E350 är 4,4 stjärnor av 5 stjärnor. Betyget för tillförlitlighet för Mercedes-Benz E350 är 3,0. Den rankas på plats 27 av 32 bland alla märken. Läs mer om betyg för Mercedes-Benz E350 Reliability (tillförlitlighet).

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts