Mercedes AMG S63 klass Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. S-klassen är känd för att vara den dyraste och mest premiumklassiga hos Mercedes. Kvaliteten är alltid alltför hög och de är kända för att hålla i många år.

Översikt

AMG S63 är en modell av S-klassen och den är unik i sitt slag. Exekutivbilen har en 4,0 L V8 Biturbo-motor som producerar 603 hästkrafter. Sittupplevelsen är extremt lyxig och bilen är fullmatad med många funktioner.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom det hjälper individer att bestämma sig för om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. AMG S63 har varit ganska pålitlig och det finns inga större problem med bilen förutom att underhållskostnaden är hög.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett betydande antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. AMG S63 har fått fulla stjärnor av NHTSA och den har många säkerhetsfunktioner som aktiv bromsassistent, uppmärksamhetsassistent, Mercedes-Benz Emergency call osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalveras med cirka 45 % efter 5 år och GLS-klassen devalveras med cirka 55 % efter 5 år.

  Bästa luftfräschare för Mercedes

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. AMG S63 har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 1 000 dollar per år, vilket är ganska mycket högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Mercedes-AMG S63 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-AMG S63 är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG S63?

Mercedes-AMG S63 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG S63 och har den en turbo?

Mercedes-AMG S63 har 621 hästkrafter och ett vridmoment på 738 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-12 med en cylindervolym på 6,0 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG S63?

16,6 kubikfot ( 0,47 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG S63 har 20 X 8,5 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 9,5 tum smidda aluminiumhjul bak.

Vilken är bäst S63 eller S65?

S63 coupé har 4matic fyrhjulsdrift, medan S65 endast har bakhjulsdrift. S65 kommer inte att ha lika mycket dragkraft vid acceleration, vilket kan göra en stor skillnad i accelerationsprestanda.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts