Mercedes Benz S63 / S65 klass Tillförlitlighet

Mercedes är en av de tyska jättarna och de är kända över hela världen för sina lyxbilar. S-klassen är känd för att vara den dyraste och bästa klassen hos Mercedes. Kvaliteten är alltid toppklassig och dessa är kända för att hålla i många år.

Översikt

S63 och S65 tillverkades senast i sjätte generationen av Mercedes, men dessa bilar är fortfarande ganska bra att köra. S63 och S65 kommer med en V8 Biturbo-motor respektive V12 Biturbo-motor. Båda dessa har AMG-uppgraderingar.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en kritisk komponent innan varje köpare köper ett fordon eftersom den hjälper individer att bestämma om de ska köpa en viss bil eller inte. Mercedes fordon har varit pålitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. S63 har varit ganska pålitlig och det finns inga större problem med bilen förutom att underhållskostnaden är hög.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett betydande antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. S63 eller S65 har fått fulla stjärnor av NHTSA och den har många säkerhetsfunktioner som aktiv bromsassistent, uppmärksamhetsassistent, Mercedes-Benz Emergency call osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalveras med cirka 45 % efter 5 år och S-klassen devalveras med cirka 55 % efter 5 år.

  Bentley Mulsanne Speed Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. S63 eller S65 har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 1 000 dollar per år, vilket är ganska mycket högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Mercedes-Benz S63 / S65 AMG en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz S63 / S65 AMG?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz S63 / S65 AMG och har den en turbo?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG har 577 hästkrafter och ett vridmoment på 664 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG har 20 X 8,5 tums aluminiumfälgar fram och 20 X 9,5 tums aluminiumfälgar bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts