Cadillac XT4 Tillförlitlighet

XT4 är en subkompakt SUV som syftar till att ge fullständig lyx och extra utrymme. SUV:n ser bra ut med sin sportiga och kantiga design, och den har till och med en sportutrustningsnivå. Fordonet har ett AWD-system för att köra på snöiga eller obehagliga underlag och är tillräckligt rymligt för att få plats med en rejäl mängd bagage.

Översikt

Den här bilen introducerades 2018 och har en 2,0 L turbomotor med ett 9-växlat automatiskt växellådesystem och Active Fuel Management för bättre bränsleekonomi. XT4 ger en maximal effekt på cirka 237 hästkrafter. Bilen har gjort sig känd tack vare sin lyxiga kvalitet och tillförlitlighet.

Tillförlitlighet

Cadillac har varit ett genomsnittligt märke när det gäller tillförlitlighet, men XT4 är mindre än ingen. XT4 har stor tillförlitlighet med 81 av 100 av J.D Power. Garantin är också bra och täcker nästan allt under de första 4 åren.

Återförsäljning

Återförsäljningen av alla lyxbilar är inte det bästa med dem. Detta beror främst på att folk vill köpa dessa lyxbilar som nya och inte som gamla eftersom de förbrukar en hel del underhållskostnader. XT4 skulle avskrivas med cirka 49 % efter 5 år efter köpet. Efter 10 års ägande skulle den ha minskat med cirka 79 procent.

Säkerhet

Bilens säkerhetsfunktioner är förstklassiga. NHTSA belönade också bilen med 5 stjärnor för sin stora säkerhet. Den byggda är inte fantastisk, men den har inte krocktestats. Bilen har en lång lista med standard säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, nödbromsar, krockkuddar osv.

  Cadillac CTS-V Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållet av dessa lyxbilar är inte det bästa med dessa bilar. XT4 förbrukar nästan mer än 1 000 dollar efter det att garantin löpt ut för allt underhåll och reparationer. Kvaliteten på delarna är dock utmärkt och det finns inga allvarliga klagomål på bilen.

FAQ

Är Cadillac XT4 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cadillac XT4 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Cadillac XT4?

Cadillac XT4 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Sport Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i en Cadillac XT4 och har den en turbo?

Cadillac XT4 har 237 hästkrafter och ett vridmoment på 258 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 2,0 l/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Cadillac XT4?

6,7 tum ( 17,02 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Cadillac XT4 har 18 x -TBD- tum aluminiumhjul fram och 18 x -TBD- tum aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts