Jeep Grand Cherokee Trackhawk Tillförlitlighet

Jeep kommer från den taktiska termen GP, som står för General Purpose Vehicles. Varumärket är prestigefyllt för sin förmåga att ständigt skapa fantastiska 4×4, SUV och gå 4×4 romping fordon. Trackhawk trakasserar världens dyraste och sportigaste SUV:er med sitt unika märke av högljuddhet och snabbhet.

Översikt

Trackhawk är en perfekt kraftfull SUV med hjärtat och själen hos en spårtrimmad tävlingsbil. Trackhawk är en perfekt kraftfull SUV med hjärtat och själen från ett spårtrimmat tävlingsfordon. Höghållfasta tillverkade amalgamcylindrar, pulvertillverkade associeringsstänger och natriumkylda rökventiler bidrar alla till kraften hos den kompressorladdade 6,2L V8-motorn. Förutom att den ger Grand Cherokee Trackhawk 707 dragkraft och 645 pound-feet kraft, förmedlar den dock en största draggräns på så mycket som 7 200 pund.

Tillförlitlighet

Jeep Grand Cherokee Trackhawk 2021 kommer i en enda exceptionell trim som uppskattas till ett pris på 88 115 dollar. Presentations-SUV:n styrs av en 6,2L komprimerad V8 som lyfts fram i en Dodge Challenger Hellcat – som har ett stort orubbligt kvalitetsbetyg. Grand Cherokee Trackhawk kommer i direkt konkurrens med BMW X5 M, Mercedes-Benz AMG GLE 63S och Jaguar F-Pace SVR.

Säkerhet

Den här punkten är prioriterad när någon ska köpa ett fordon. Som anges av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har årets modell skaffat sig ett femstjärnigt allmänt säkerhetsbetyg, vilket är utmärkt. Separat från det femstjärniga betyget fick Grand Cherokee ett fyrastjärnigt betyg i krocksäkerhetstester med frontalriktning.

  Jeep Gladiator Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Den viktigaste faktorn för att byta bil är dess återförsäljningsvärde. En Jeep Grand Cherokee kommer att värderas ned med 51 % efter fem år och har ett femårigt återförsäljningsvärde på 23 466 dollar.

Underhåll och reparation

Den normala totala årliga utgiften för reparationer och support för en Jeep Grand Cherokee Trackhawk är 666 dollar, vilket kan jämföras med en normal kostnad på 573 dollar för SUV:er av rimlig storlek och 652 dollar för alla fordonsmodeller.

FAQ

Är Jeep Grand Cherokee Trackhawk en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Jeep Grand Cherokee Trackhawk?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Standard SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Jeep Grand Cherokee Trackhawk och har den en turbo?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk har 707 hästkrafter och ett vridmoment på 645 lb-ft. Motorn är en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 6,2 L Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur mycket markfrigång har Jeep Grand Cherokee Trackhawk?

8,1 tum ( 20,57 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Grand Cherokee Trackhawk har 20 X 10 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 10 tum smidda aluminiumhjul bak.

Hur länge håller en jeep Trackhawk?

Southside Dodge hävdar att en Jeep Grand Cherokee kan hålla i upp till 20 år. Den här modellen är byggd med hållbarhet i åtanke. Det är inte som sportkatter som snabbt går ur modet.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts