Jeep Grand Cherokee SRT Tillförlitlighet

Jeep kommer från den militära termen GP, som står för General Purpose Vehicles. Varumärket är känt för sin förmåga att ständigt producera utmärkta 4×4, SUV och terrängfordon. Jeep Grand Cherokee SRT 2021 erbjuder kanske det mest varierade utbudet som finns för en SUV av genomsnittlig storlek. Det finns ett brett kluster av trimnivåer som är lämpliga för utförande på och i grov terräng.

Översikt

2020 års Jeep Grand Cherokee SRT räcker knappt till. Under huven finns en 475 hk stark V-8 som ackompanjerar en åttaväxlad programmerad och fyrhjulsdrift. Med expeditionskontroll kan SRT slita från noll till 60 mph på 4,4 sekunder. Kraftfulla karosserier, en spelanpassad fjädring och kraftfulla bromsar hjälper SRT att hantera och bromsa runt om ok för att göra några spelfordon avundsjuka. Dess äldre syskon, Trackhawk (granskad oberoende), gör en mycket större 707-drift. SRT är dock certifierbart inte en one-stunt-häst; den kan bogsera så mycket som 7200 pund om du skulle behöva det. Oscar skulle bli nöjd.

Tillförlitlighet

Grand Cherokee SRT har varit en ökänd SUV i Jeep-uppsättningen. 2021 GC SRT med dessa mindre förändringar kommer att avsluta trettio år 2021. På så sätt har Jeep GC SRT allt som allt funnits länge. Hur som helst hade tidigare former som Jeep Grand Cherokee SRT från 2014 en hel del problem, relaterade från dess prylar till motorn och stuff transmission.

Återförsäljningsvärde

En Jeep Grand Cherokee SRT kommer att devalvera 51 % efter 5 år och har ett långsiktigt återförsäljningsvärde på 23 466 dollar. Jeep Grand Cherokee SRT gör en okej insats för att hålla sitt värde, men samtidigt är den inte extraordinär.

  Jeep Renegade Tillförlitlighet

Säkerhet

Grand Cherokee SRT har inte krocktestats av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) eller National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). I vilket fall som helst innehåller denna hejdlösa PO Jeep Grand Cherokee’s fullständiga uppsättning av förarhjälpshöjdpunkter som standard. Köparna kommer att se värdet i den mångsidiga resekontrollen, som fungerar i oförutsägbara rusningstrafikstockningar, och självstoppshjälpen som minskar oron.

Underhåll och reparation

En Jeep Grand Cherokee SRT kommer att kosta cirka 10 484 dollar för reparation och underhåll under de första 10 förvaltningsåren. Detta är mer än affärsnormen för kända SUV-modeller med 1 604 dollar. Det finns dessutom en 31,13% möjlighet att en Grand Cherokee SRT kommer att kräva en betydande reparation under den tiden. Detta är 9,63 % mer beklagligt än jämförande fordon i denna del.

FAQ

Är Jeep Grand Cherokee SRT en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Grand Cherokee SRT är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Jeep Grand Cherokee SRT?

Jeep Grand Cherokee SRT är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Standard SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Jeep Grand Cherokee SRT och har den en turbo?

Jeep Grand Cherokee SRT har 475 hästkrafter och ett vridmoment på 470 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 6,4 L Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur mycket markfrigång har Jeep Grand Cherokee SRT?

8,3 tum ( 21,08 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Grand Cherokee SRT har 20 X 10 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 10 tum smidda aluminiumhjul bak.

  Dodge Charger Tillförlitlighet

Hur många mil kan en Jeep SRT hålla?

En Jeep Grand Cherokee SRT med en körsträcka som överstiger 300 000 anses ha en hög körsträcka. De är konstruerade för att hålla i cirka 200 000 mil. Vissa ägare rapporterar att de fortfarande kan köra SUV:n efter att den har överskridit 300 000.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts