Jeep Gladiator Tillförlitlighet

Jeep har varit en berömd och otrolig 4×4-bil i över 70 år. Jeep Gladiator är en mellanstor pickup truck som tillverkas av Jeep-divisionen av Stellantis North America (tidigare FCA US). Den presenterades på Los Angeles Auto Show 2018 den 28 november 2018 och gick på specialerbjudande våren 2019. Mot bakgrund av ett liknande stadium som Wrangler JL är Gladiatorn Jeeps första pickup truck sedan Comanche upphörde 1992.

Översikt

Det huvudsakliga motorvalet för Gladiator var 3,6L Penta star V6-bränslemotorn med VVT (Variable Valve Timing) och ESS (Electronic Stop-Start System), och liksom Wrangler JL levererade den 280 vridmoment. Icke desto mindre kommer en 3,0L EcoDiesel Turbocharged V6 dieselmotor att öppnas i mitten av 2020. 3,6L V6 kommer att kopplas till antingen en sexväxlad manuell Aisin-växellåda eller Wrangler JL:s ZF 850RE åttaväxlade programmerade växellåda. Precis som Wrangler JL är alla Gladiatormodeller fyrhjulsdrivna.

Tillförlitlighet

2021 Gladiator har ett förväntat tillförlitlighetsbetyg på 85 av 100. Ett J.D. Power-betyg på 91-100 anses vara bäst, 81-90 är utmärkt, 70-80 är genomsnittligt och 0-69 är rimligt och anses vara mindre än idealiskt.

Säkerhet

Den här faktorn är det viktigaste när man köper en ny bil. Jeep Gladiator 2021 erbjuder inte många säkerhetshöjdpunkter och ett hjälplöst rollover-betyg från NHTSA sänker den till betyget 4. NHTSA har begränsat olycks testresultat för Gladiator och ger den ett fyrastjärnigt betyg för frontkollisioner men inget generellt betyg och IIHS har inte provat Gladiator på något sätt.

  Honda Ridgeline Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Det beror endast på tiden och fordonets skick. En Jeep Gladiator kommer att värderas ned med 40 % efter 5 år och har ett 5-årigt återförsäljningsvärde på 24 767 dollar.

Underhåll och reparation

En Jeep Gladiator kommer att kosta cirka 11 803 dollar för support och reparationer under de första 10 förvaltningsåren.

FAQ

Hur många platser finns det i Jeep Gladiator?

Jeep Gladiator är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Fyrhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Jeep Gladiator och har den en turbo?

Jeep Gladiator har 285 hästkrafter och ett vridmoment på 260 lb-ft. Motorn är en vanlig blyfri V-6-motor med en cylindervolym på 3,6 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Jeep Gladiator?

60,3 kubikfot ( 1 708 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Gladiator har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Jeep Gladiator många problem?

Jeep Gladiator kan ha ett problem med växellådan som gör att vätskan läcker och överhettas, vilket kan fatta eld i motorvägshastigheter. Eftersom Gladiatorn ligger under Gladiators brand kan lågor skjuta ut ur underredet och fylla hyttrök.

Hur länge håller en Jeep Gladiator?

Här är det snabba svaret på frågan: Hur länge håller Jeep Gladiator? Jeep Gladiator har en anmärkningsvärd livslängd på 200 000 mil. Gladiatorns genomsnittliga årliga körsträcka är 15 000 mil. Det innebär att den kan hålla i ungefär 13,5 år om den underhålls på rätt sätt, körs ansvarsfullt och underhålls väl.

  Jeep Grand Cherokee SRT Tillförlitlighet

Varför är Jeep Gladiator dålig?

Jeep Gladiator 2020 fick cirka 128 klagomål. Styrningsproblem är dock det vanligaste problemet. Fordonet är benäget att vandra på motorvägen och styrningen kan vara okontrollerbar eller okontrollerbar. Förare hade svårt att köra rakt vid hastigheter under 30 mph.

Är Toyota Tacoma bättre än Jeep Gladiator?

Såväl 2022 års Jeep Gladiator som Toyota Tacoma erbjuder mycket värde för köparna. Gladiator slog Tacoma i fråga om tillförlitlighet/kvalitet, prestanda/effektivitet och dragkrafter/trailerutrustning.

Kommer det att finnas en Jeep Gladiator 2022?

Enligt de senaste produktionsuppgifterna kommer Jeep att börja tillverka 2022 års Gladiator i november 2021. Priserna börjar vid 36 910 dollar, inklusive destination. Den kompakta pickupen kommer att konkurrera med Toyota Tacoma och Nissan Frontier samt Chevrolet Colorado och Ford Ranger.

Är Jeep Gladiator en bra daglig förare?

Den kan fungera som en daglig förare. Det är en av de bästa lastbilarna för äventyr i terräng. Den är också ett utmärkt val för lätta transporter. Den är inte långsam och slö. Car and Driver testade Jeep Gladiator Overland med en åttaväxlad automatisk växellåda. Du har också möjlighet att välja en 6-växlad manuell växellåda eller gå upp till den 3,0-liters V6-dieselmotorn som ger 260 hästkrafter och 442 lb/ft.

Är Jeep Gladiator en familjebil?

Ja, Jeep Gladiator är en utmärkt familjebil. Den erbjuder gott om utrymme både inne och ute. Du hittar den perfekta mängden lastutrymme. Den ger dig också tillräckligt med kraft för att ta dig igenom vilken terräng som helst. Jeep Gladiator är ett fordon som kan transportera fem personer. Jeep hävdar att Gladiator har en dragförmåga på 7 650 pund, en nyttolast på 1 700 pund och flera sätt att hålla allt säkert. Detta skulle kunna användas för att bogsera en husbil till familjesemestern.

  Honda CR-Z Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts