Honda CR-Z Tillförlitlighet

Pålitlighet och hållbarhet är Hondas största försäljningsargument. CR-Z är en 2-dörrars coupe-kaross, som ser extremt sportig ut och är rolig att köra. Bilens prestanda är också bra, och den är också pålitlig att äga.

Översikt

CR-Z har ett kombinerat hybridsystem med en kraftfull motor som ger maximalt 121 hästkrafter, och det är en bil med 6-växlad manuell växellåda. Den har fantastiska egenskaper med extremt bra tillförlitlighetssiffror. Bilen har utgått sedan 2016, men den är fortfarande ett bra alternativ.

Tillförlitlighet

Människor är intresserade av en bils tillförlitlighet innan de köper den. Honda är alltid ett pålitligt alternativ på grund av sina extremt fina kvalitetsdelar och sin goda historia när det gäller tillförlitlighet. Det är ett av de mest tillförlitliga bilmärkena i världen just nu. CR-Z har också ett bra tillförlitlighetsbetyg på 90 av 100 där 57 är det genomsnittliga betyget.

Säkerhet

Säkerhet är ännu en faktor för tillförlitlighet som är extremt viktig. Vanligtvis är Honda-bilar säkra bilar på grund av deras extremt goda resultat i krocktester. Både NHTSA och IIHS har gett CR-Z perfekta resultat. Den har också andra förarstödjande funktioner som krockkuddar, ABS, sidogardiner osv.

Avskrivningsgrad

Honda-bilar är kända för sitt extremt höga återförsäljningsvärde. De här bilarna värderas egentligen inte så mycket snabbare än andra bilar. I genomsnitt har Honda-bilar en värdeminskning på 40 % efter 5 år, och CR-Z har en ännu lägre värdeminskning på 33 % efter 5 år på grund av sin ständigt ökande efterfrågan.

  Honda Civic Type R Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är en av de viktigaste faktorerna för tillförlitlighet. Honda-bilar är kända för att ha låg underhållskostnad, och de har en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 400 dollar. CR-Z är en sportbil och har en underhållskostnad på 430 dollar.

FAQ

Är Honda CR-Z en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda CR-Z är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Honda CR-Z?

Honda CR-Z är en bil med 2 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Två sittplatser

Vad är hästkrafterna i en Honda CR-Z och har den en turbo?

Honda CR-Z har 130 hästkrafter och ett vridmoment på 127 lb-ft. Motorn är en gas/elektrisk I-4 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Honda CR-Z har 16 X 6 tums aluminiumhjul fram och 16 X 6 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge kan en Honda CRZ hålla?

En Honda CR-Z kan hålla i upp till 10 år beroende på hur du tar hand om den.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts