Honda Ridgeline Tillförlitlighet

Historiskt sett har Honda Motor Company varit mest känt som biltillverkare. Under årens lopp har Honda visat sig vara ett pålitligt och pålitligt varumärke. Honda Ridgeline sticker ut bland kompakta pickup trucks. Jämfört med sina jämnåriga konkurrenter är kabinmaterialen överlägsna, körningen är bekvämare och baksätet rymligare.

Översikt

Ridgeline är Hondas enda pickup truck för närvarande. Den är företagets motsvarighet till minitrucken Acty. Med Honda Ridgelines senaste generation får du en kraftfull och effektiv V6-motor på 3,5 liter. Det råder ingen tvekan om att Honda tillverkar hållbara bilar och motorer. Som ett resultat av detta är 3,5L V6-motorn också mycket tillförlitlig. Ridgelines 2017 års modell är den andra och nyaste generationen av deras kraftfulla pickup.

Tillförlitlighet

Det har gått nästan 15 år sedan Ridgeline introducerades. Med ett tillförlitlighetsbetyg på 4 av 5 är Honda Ridgeline onekligen en av de mest tillförlitliga lastbilarna som finns tillgängliga idag. Ridgeline ligger på första plats i kategorin små pickup trucks. Den fick ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 78 av 100 från J.D Power.

Återförsäljningsvärde

Honda Ridgeline skrivs av med 54 % efter fem år, vilket ger ett femårigt återförsäljningsvärde på 19 479 dollar efter fem år. Men om du är intresserad av Honda Ridgelines egenskaper kan det också vara ett pålitligt och lönsamt alternativ att köpa en begagnad lastbil.

Säkerhet

Chevrolet är ganska välkänt för sin tillförlitlighet och sina säkerhetsfunktioner. Med Ridgeline är det inget undantag. Lastbilen anses vara det bästa alternativet när det gäller säkerhet. Tjänstemän från National Highway Traffic Safety Administration gav Ridgeline ett femstjärnigt säkerhetsbetyg, och Insurance Institute for Highway Safety utsåg fordonet till Top Safety Pick. Lastbilen har också förarstödjande funktioner som Vehicle Stability Assist, krockkuddar för förare och passagerare, sidokrockkuddar, ett antiblockeringssystem och elektronisk bromsfördelning.

  Honda Clarity Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Honda Ridgeline är kostnadseffektiv jämfört med andra fordons årliga underhålls- och reparationskostnader. En genomsnittlig Ridgeline kostar endast cirka 502 dollar per år för underhåll, vilket är jämförelsevis lågt jämfört med kostnaden för ett genomsnittligt fordon, som är 650 dollar. Detta gör den överkomlig för ägarna att underhålla.

FAQ

Hur många säten finns det i Honda Ridgeline?

Honda Ridgeline är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: All Wheel Drive

Vad är hästkrafterna i en Honda Ridgeline och har den en turbo?

Honda Ridgeline har 280 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Honda Ridgeline har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Honda Ridgeline problem?

Ridgeline är en pålitlig lastbil. Problem med växellådan, problem med bränslesystemet och problem med bromsar eller kraftutrustning är de vanligaste problemen i begagnade 2018 Honda Ridgeline lastbilar. Du bör undvika modellerna 2017 och 2018 Honda Ridgeline.

Är Honda Ridgeline lastbilar bra?

Honda Ridgeline är en bra kompakt lastbil. Ridgeline är byggd på en monokroppsplattform och åker och körs mer som en SUV än som en tung pickup med kaross på ram. Interiören har gott om plats i baksätet, utmärkt byggkvalitet och ett gediget urval av infotainment-/förarassistansfunktioner.

  BMW 6-serien Tillförlitlighet

Hur många mil kan en Honda Ridgeline hålla?

Honda Ridgeline är rankad på första plats i kategorin lastbilar som med största sannolikhet håller i minst 200 000 mil. Endast 3 % av de Honda Ridgeline-modeller som är äldre än 200 000 mil har bytts ut.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts