Jeep Grand Cherokee L Tillförlitlighet

Jeep är ett bilmärke med ursprung i USA, som för närvarande ägs av det europeiska amerikanska aggregatet Stellantis. L innebär att denna modell har tre rader av sittplatser, vilket är ytterligare en egenskap för Grand Cherokee. En Grand Cherokee med två kolumner kommer likaså att komma ut, dock inte förrän 2022. Grand Cherokee L är ett stort fordon och kan flyta som ett sådant. Med luftfjädring klarar de högre trimsnabbarna av stötarna, men våra bedömare var förvånade över hur väl stålfjädrarna hakade på Limited.

Översikt

Jeep Grand Cherokee L är en anständig SUV. Den har en duglig V6-basmotor och erbjuder en guttural, eldig V8. Att ta hand om är gjort, och även om vissa SUV:er av måttlig storlek har mer unik hantering, är få i en idealisk situation roader. Dessutom förmedlar denna Jeep, oavsett äventyrsförmåga, en utmärkt vadderad åktur.

Tillförlitlighet

Jeep Grand Cherokee L 2021 har ännu inte fått något J.D. Power förväntat tillförlitlighetsbetyg. Jeep täcker Grand Cherokee L med en begränsad garanti på tre år/36 000 mil och en garanti på fem år/60 000 mil för drivlinan.

Säkerhet

Varken National Highway Traffic Safety Administration eller Insurance Institute for Highway Safety har krocktestat 2021 Grand Cherokee L. Men den har tagits fram efter att ha haft de olika säkerhetsfunktionerna i åtanke.

Återförsäljningsvärde

Återförsäljningsvärdet på ett fordon beror på faktorer som tid och skick. En Jeep Grand Cherokee L kommer att devalvera 51 % efter 5 år och har ett långsiktigt återförsäljningsvärde på 23 466 dollar. Jeep Grand Cherokee L arbetar hårt för att hålla sitt värde, men på en gång är det inte extraordinärt.

  Jeep Cherokee Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Den normala absoluta årskostnaden för underhåll och reparation för en Jeep Grand Cherokee L är 6666 dollar, vilket kan jämföras med en normalkostnad på 573 dollar för medelstora SUV:er och 652 dollar för alla fordonsmodeller. Den normala absoluta årliga utgiften för oplanerat underhåll och reparationer över alla modeller långa sträckor av ett fordon.

FAQ

Är Jeep Grand Cherokee L en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Grand Cherokee L är en bakhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Jeep Grand Cherokee L?

Jeep Grand Cherokee L är en bil med 6 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Standard SUV 2WD.

Hur många hästkrafter har Jeep Grand Cherokee L och har den en turbo?

Jeep Grand Cherokee L har 290 hästkrafter och ett vridmoment på 257 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,6 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Jeep Grand Cherokee L?

8,5 tum ( 21,59 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Grand Cherokee L har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Vad är det för fel på Jeep Grand Cherokee L?

Jeep har utfärdat en återkallelse för 37 000 2021 Grand Cherokee LSU för att åtgärda ett problem som kan hindra att strålkastarna fungerar som de ska. Återkallelsen gäller endast Grand Cherokee L SUV:er som tillverkats mellan den 3 december 2020 och den 21 juli 2021.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts