Jeep Wrangler Tillförlitlighet

Jeep har varit en berömd och otrolig 4×4-bil i över 70 år. Jeep Wrangler är en utveckling av mindre och medelstora fyrhjulsdrivna SUV:er med grov terräng som tillverkas av Jeep med början omkring 1986 och som nu är inne på sin fjärde era. Wrangler JL, den senaste åldern, avslöjades i slutet av 2017 och skapas vid Jeeps Toledo Complex.

Översikt

Den vanliga V-6:an med 285 hk, 3,6 liter, från den senaste åldern Wrangler avancerar i motorn i nya JL och kan kombineras med en sexväxlad manuell växellåda eller ett smidigt åttaväxlat program. Fel på den totala integrerade effektmodulen (TIPM) var det främsta rapporterade problemet för Jeep Wrangler. Ägarna började rapportera om oregelbundna och plötsliga effektförluster. En Wrangler Sport med två ingångar med V-6 och sexväxlad manuell växellåda sprang från noll till 60 mph på 6,1 sekunder.

Tillförlitlighet

Jeep Wrangler är inte mer tillförlitlig än andra. Enligt Consumer Reports skaffade sig årets Wrangler två av fem förväntade orubbliga kvalitetsbetyg. Specialiserade problem kan föranleda otroligt dyrt underhåll och dagar utan ditt fordon medan det investerar energi i teknikerns carport.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn är en viktig aspekt när det gäller tillförlitlighet. NHTSA utsatte Wrangler för ett standardtest med frontverkan, där fordonet kör rakt in i en planskild delare. I det testet fick Wrangler fyra av fem stjärnor för både föraren och framsätesresenären. Detta är en hygglig bedömning. Många SUV:er idag får dock fem stjärnor för en frontal effekt.

  Jeep Renegade Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Det här är platsen där Jeep Wrangler glänser. Förutom att den är vänlig mot din plånbok har den dessutom ett otroligt återförsäljningsvärde. Faktum är att även efter bara tre års användning kan Wrangler hålla nästan 70 % av sitt prisbasbelopp. Siffran sjunker till helt enkelt under 60 % vid långvarigt ägande.

Underhåll och reparation

En Jeep Wrangler är inte kostsam att hålla i ordning. Jeep Wrangler kostar 651 dollar per år att hålla i stånd. Detta är helt enkelt 10 dollar högre än de 631 dollar som allmänheten normalt betalar för att hålla sig med alla fordonsmodeller, vilket framgår av en färsk rapport från repairpal.com.

FAQ

Hur många säten finns det i Jeep Wrangler?

Jeep Wrangler är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Fyrhjulsdrift.

Vad är hästkrafterna i en Jeep Wrangler och har den en turbo?

Jeep Wrangler har 270 hästkrafter och ett vridmoment på 260 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Jeep Wrangler?

9,7 tum ( 24,64 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Wrangler har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts