GMC Sierra HD Tillförlitlighet

GMC är en del av General Motors som fokuserar på större fordon som pickup trucks, SUV:er osv. Sierra HD är en tung pickup och det finns även en liten modell som heter 1500 Sierra. Den här lastbilen är terrängkörningsbar och bogserbar.

Översikt

HD Sierra är en stor lastbil, som är en av de bästa i hela det bästa. Lastbilen har en 6,6 L Duramax-diesel som standard i alla sina modeller. Denna kraftfulla motor levererar 445 hästkrafter. Lastbilen har alla funktioner som en tung lastbil bör ha, inklusive extrem dragförmåga, fyrhjulsdrift osv.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en bit viktig information innan du köper en bil. General Motors har tillverkat bilar i evigheter, och de är också tillräckligt pålitliga för att man ska kunna lita på dem. GMC har ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 och ligger på plats 22 av 32 bilmärken, vilket inte är det bästa. HD Sierra har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 4 av 5 stjärnor av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort bekymmer för konsumenterna nuförtiden, vilket är bra. GMC-lastbilar krocktestas regelbundet av NHTSA och IIHS. Sierra har krocktestats av både NHTSA och IIHS, och den har fått bra betyg av båda. Sierra har också många säkerhetsfunktioner som körfältsassistent, övervakning av döda vinklar, kollisionsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att avgöra hur pålitlig en bil är. GMC har ett hyggligt restvärde även efter 5 år. Den har en genomsnittlig avskrivning på 50 % efter 5 år. Sierra har också en hyfsad avskrivningsgrad på 40 % efter 5 år.

  Chevrolet Malibu Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparation är inte de lägsta för GMC-lastbilar. Dessa lastbilar och SUV:er kostar i genomsnitt cirka 744 dollar per år, vilket är lite högt jämfört med andra konkurrenter. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Sierra är nästan 727 dollar enligt RepairPal, vilket täcker allt förebyggande underhåll och otidsenliga besök.

FAQ

Hur många säten finns det i GMC Sierra HD?

GMC Sierra HD är en bil med 6 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Bakhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en GMC Sierra HD och har den en turbo?

GMC Sierra HD har 401 hästkrafter och ett vridmoment på 464 lb-ft. Motorn är en Gas V8 med en cylindervolym på 6,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

GMC Sierra HD har 17 x -TBD- tums framhjul i stål och 17 x -TBD- tums bakhjul i stål.

Vad är den genomsnittliga livslängden för en GMC Sierra?

En GMC Sierra kan gå 150 000 mil med bra underhåll. Vissa modeller når till och med upp till 200 000 mil. Undersökningar visar att endast 1,7 % av GMC Sierras kommer att överskrida 200 000 milsgränsen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts