GMC Yukon Tillförlitlighet

GMC är en del av General Motors som fokuserar på större fordon som pickup trucks, SUV:er osv. Yukon är en fullstor SUV som kan ta upp till 9 passagerare. SUV:n ser ut som en stor lastbil, vilket ger den ett gigantiskt utseende.

Översikt

Yukon är en stor SUV med bra interiör och prestanda. SUV:n kommer med motoralternativ på 5,3 liter och 6,2 liter, och en 10-växlad växellåda är standard i alla modeller.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är avgörande information innan du köper en bil. General Motors har tillverkat bilar i evigheter, och de är också tillräckligt pålitliga för att man ska kunna lita på dem. GMC har ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 och rankas på plats 22 av 32 bilmärken, vilket inte är det bästa. Yukon är en genomsnittligt pålitlig SUV med ett tillförlitlighetsbetyg på 73 av 100.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort bekymmer för konsumenterna nuförtiden, vilket är bra. GMC-lastbilar krocktestas regelbundet av NHTSA och IIHS. Yukon har testats av NHTSA, och den har fått 4 av 5 betyg av dem. SUV:n har också många säkerhetsfunktioner, bland annat övervakning av döda vinklar, filhållningsassistans, kollisionsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att avgöra hur pålitlig en bil är. GMC har ett hyfsat restvärde även efter 5 år. Den har en genomsnittlig avskrivning på 50 % efter 5 år. Yukon har också en hyfsad avskrivningsgrad på 43 % efter 5 år.

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparation är inte de lägsta för GMC-lastbilar. Dessa lastbilar och SUV:er kostar i genomsnitt cirka 744 dollar per år, vilket är lite högt jämfört med andra konkurrenter. Underhållskostnaden för Yukon är nästan 747 dollar, vilket täcker allt förebyggande underhåll och oönskade besök.

  Audi S5 Sportback tillförlitlighet

FAQ

Hur många platser finns det i GMC Yukon?

GMC Yukon är en bil med 8 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bakhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en GMC Yukon och har den en turbo?

GMC Yukon har 355 hästkrafter och ett vridmoment på 383 lb-ft. Motorn är en Gas V8 med en cylindervolym på 5,3 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

GMC Yukon har 18 x 8,5 tums aluminiumhjul fram och 18 x 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller en GMC Yukon?

Regelbundet underhåll kan förlänga livslängden för GMC Yukoner till 250 000-330 000 mil. Vissa ägare har nått 400 000 med mycket få reparationer och minimalt underhåll. Om Yukon är väl underhållen kan den hålla i 20 år eller mer.

Vilken SUV håller längst?

  • Toyota 4Runner.
  • Ford Expedition.
  • Chevrolet Suburban.
  • Toyota Sequoia.
  • Chevrolet Tahoe.
  • GMC Yukon XL.
  • GMC Yukon.
  • Lincoln Navigator.

Är GMC Yukon en bra bil?

GMC Yukon är en utmärkt SUV. Den är tillräckligt rymlig för att transportera passagerare och last, även innan du lägger till GMC Yukon XL med lång hjulbas. Denna GMC har också en intuitiv infotainment och en attraktiv kabin, särskilt Denali-modellerna.

Är en Yukon lika stor som en Tahoe?

2019 Chevy Tahoe och 2019 GMC Yukon är identiska i storlek eftersom de delar samma plattform. De mäter 203,9 tum i längd, 80,5 tum i bredd och 74,4 tum i höjd. Båda åker på samma 116 tums hjulbas.

  Genesis G70 Tillförlitlighet

Är Yukon bättre än suburban?

Båda erbjuder en kraftfull prestanda, rymliga hytter med gott om utrymme, liknande totalmått och sittplatser och båda har många funktioner som gör att du kan hålla dig underhållen och säker. GMC Yukon XL erbjuder mer lyx, medan topputrustningarna på Chevrolet Suburban 2021 har ett högre pris.

Vad betyder XL på en GMC Yukon?

2021 GMC Yukon XL är, som du kanske har gissat utifrån det otroligt bokstavliga namnet, en förstorad version av GMC Yukon. Dessa SUV:er, som är lastbilsbaserade, har mer utrymme och kan dra högre än de tre-rutiga crossover-SUV:erna som GMC:s Acadia.

Har GMC Yukon Android Auto?

Ja, GMC Yukon har Apple CarPlay och Android Auto som standard. Du kan använda din smartphone för att ansluta till bilens ljudsystem via dessa två plattformar. Yukon har stöd för Android Auto vilket gör att du kan komma åt dina Android-appar som YouTube Music, Google Maps och Waze via bilens infotainmentskärm. Google Assistant låter dig ringa samtal, skicka meddelanden och använda röstkommandon för att navigera med navigering.

Hur stort är lastutrymmet i en Yukon?

Lastkapacitet: Yukons med standardhjulbas har gott om lastutrymme för en stor SUV. Det finns 25,5 kubikfot utrymme för varje säte. Den tredje raden kan fällas ner för att avslöja 72,6 kubikmeter. Om du fäller ner den andra och tredje raden avslöjar du 122,9 kubikmeter.

  GMC Savana Tillförlitlighet

Har GMC Yukon adaptiv farthållare?

Ja, du kan utrusta din GMC Yukon med adaptiv farthållare (ACC). Den här funktionen hjälper till att hålla ett fastställt avstånd mellan ditt fordon och andra fordon framför dig. Du kan justera fordonets hastighet genom att trycka på gaspedalen. Ditt fordon saktar automatiskt ner när ett annat fordon närmar sig bakifrån. Om du vill byta körfält trycker du på bromspedalen för att aktivera ACC. Systemet fungerar bäst vid hastigheter under 50 mph.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts