GMC Acadia Tillförlitlighet

GMC är en del av General Motors som fokuserar på större fordon som pickup trucks, SUV:er osv. Acadia är en fullstor crossover-SUV som rymmer 7-8 personer. Den tredje raden kan fällas in, vilket skulle ge extra utrymme för bagage.

Översikt

Acadia är ett gediget fordon, som till och med är bra även när det gäller prestanda. Den finns i två drivlinor med en 2,0 L motor och en 3,6 L motor, och båda har ett 9-växlat automatiskt växellådesystem. 3,6 L-modellen har också ett AWD-system.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är avgörande information innan du köper en bil. General Motors har tillverkat bilar i evigheter, och de är också tillräckligt pålitliga för att man ska kunna lita på dem. GMC har ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 och rankas på plats 22 av 32 bilmärken, vilket inte är det bästa. Acadia är dock en ganska pålitlig SUV med ett tillförlitlighetsbetyg på 76 av 100.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort bekymmer för konsumenterna nuförtiden, vilket är en bra sak. GMC-lastbilar krocktestas regelbundet av NHTSA och IIHS. Acadia har krocktestats av NHTSA, och den har fått ett perfekt betyg på 5,0 av 5,0. Den har många standardiserade säkerhetsfunktioner som ett automatiskt bromssystem, körfältsavvikelsesystem, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att bestämma en bils tillförlitlighet. GMC har ett hyggligt restvärde även efter 5 år. Den har en genomsnittlig avskrivning på 50 % efter 5 år. Acadia har också en hyfsad avskrivningsgrad på 53 % efter 5 år.

  Dodge Durango SRT Hellcat tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparation är inte de lägsta för GMC-lastbilar. Dessa lastbilar och SUV:er kostar i genomsnitt cirka 744 dollar per år, vilket är lite högt jämfört med andra konkurrenter. Underhållskostnaden för Acadia är nästan 734 dollar, vilket täcker allt förebyggande underhåll och oönskade besök.

FAQ

Är GMC Acadia en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

GMC Acadia är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i GMC Acadia?

MC Acadia är en bil med 6 platser. EPA-klassificering för denna bil är: 4WD Sport Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i en GMC Acadia och har den en turbo?

GMC Acadia har 228 hästkrafter och ett vridmoment på 258 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 2,0 l/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

GMC Acadia har 18 x -TBD- tums aluminiumfälgar fram och 18 x -TBD- tums aluminiumfälgar bak.

Har GMC Acadia många problem?

Kritiker och granskare har snabbt kritiserat 2020 MY Acadia och pekat på dess många brister. De flesta av problemen är små jämfört med de första Acadias.

Vilka problem har GMC Acadias?

Acadia var fri från större problem under några år. Acadias modellår 2017 och 2018 plågades av några välkända och nya problem. Det vanligaste problemet var en defekt drivaxel.

Vad är den genomsnittliga livslängden för en GMC Acadia?

GMC Acadia är en robust SUV som kan hålla ungefär 200 000 mil om den underhålls på rätt sätt och används på ett ansvarsfullt sätt. Din Acadia håller i 13,5 år, baserat på 15 000 mil per år.

  Porsche vs Ferrari tillförlitlighet - vilken är bäst?

Vilken är bättre Ford Explorer eller GMC Acadia?

Både GMC Acadia och Ford Explorer är snygga SUV:er som erbjuder gott om utrymme, säkerhet, teknik och komfort för hela familjen. 2019 års Explorer är dock kraftfullare än 2019 års Acadia. Explorer får också en bättre bränsleförbrukning, med 21 mpg i städer och 26 mpg landsväg.

Är Toyota Highlander bättre än GMC Acadia?

GMC Acadia har ett högre vridmoment än Toyota Highlander, och det gör att den gör ett bättre jobb med att överföra motorns kraft till hjulen. Om du har många passagerare att transportera är GMC Acadia mindre bekväm än Toyota Highlander.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts