GMC Savana Tillförlitlighet

Savana, som är en av de mest kända kommersiella skåpbilarna, är ett ganska pålitligt alternativ i sin kategori. Den har funnits på marknaden i flera år och har gott om utrymme för alla typer av användning. Motorn är tillräckligt kraftfull med många av dess bra funktioner som finns i skåpbilen.

Översikt

Det är en av de mest använda skåpbilarna på grund av dess kapacitet. Savana kommer med 3 typer av motorer från 2,8 L till den största 6,6 L V8-motorn. Den kan transportera 12 passagerare bekvämt och 15 passagerare maximalt. GMC har försökt maximera säkerhetsåtgärderna i skåpbilen.
Tillförlitlighet
Skåpbilar köps för att användas i många år, därför är tillförlitligheten viktigast för kommersiella fordon. General Motors har tillverkat bilar i evigheter, och de är också tillräckligt pålitliga för att man ska kunna lita på dem. GMC har ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 och rankas på plats 22 av 32 bilmärken, vilket inte är det bästa. Savana har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5,0 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort problem för skåpbilar och GMC har gjort mycket för Savana. Den har presterat mycket bra i krocktester. Den har dock inga säkerhetsfunktioner med förarassistans. När det gäller vältningar har den ett genomsnittligt resultat på 3 av 5 stjärnor.

Avskrivningsgrad

Avskrivningen hjälper också till att bedöma tillförlitligheten hos en skåpbil. GMC har ett hyfsat restvärde även efter 5 år. Den har en genomsnittlig avskrivning på 50 % efter 5 år. Efter 5 år har den en nedskrivning på cirka 52 %.

  Chevrolet Sonic Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparation är inte de lägsta för GMC-lastbilar. Dessa lastbilar och SUV:er kostar i genomsnitt cirka 744 dollar per år, vilket är lite högt jämfört med andra konkurrenter. Underhållskostnaden för Envoy ligger enligt RepairPal på cirka 1 000 dollar, vilket är enormt för en skåpbil.

FAQ

Hur många platser finns det i GMC Savana?

GMC Savana är en bil med 12 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bakhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en GMC Savana och har den en turbo?

GMC Savana har 276 hästkrafter och ett vridmoment på 298 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 4,3 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

GMC Savana har 16 x 6,5 tums stålhjul fram och 16 x 6,5 tums stålhjul bak.

Hur många mil håller en GMC Savana?

GMC Savana kan hålla mellan 250 000 och 300 000. Om du tar underhållet på största allvar kan den hålla ännu längre. Skåpbilen kan hålla i 17 till 20 år om du kör 15 000 mil per år som den genomsnittliga amerikanska föraren.

Är GMC Savana samma sak som Chevy Express?

GMC Savana van, som mekaniskt sett är identisk med Chevy Express, har GMC Savana van. Båda tillverkas av General Motors. Därför gäller allt jag har att säga om dem båda för båda fordonen.

Vad liknar en Mercedes Sprinter van?

  • Ford Transit Cargo Van.
  • Mercedes Benz Sprinter Cargo Van.
  • Freightliner Sprinter.
  • Chevrolet Express Cargo Van.
  • GMC Savana Cargo Van.
  • RAM ProMaster Cargo Van.
  • Nissan NV2500 Cargo Van.
  Vilka är de bästa begagnade bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet?

Vad är GMC Savana?

GMC Savanas last- och passagerarbilar samt cutaway-bilar är utformade för att transportera gods och personer och utföra stora och små jobb. Utbudet av drivlinor, funktioner och upprustningsalternativ kommer att uppfylla alla dina krav och överträffa dem.

Vad är skillnaden mellan GMC Savana 2500 och 3500?

GMC Savana erbjuder person- och lastbilar som till exempel modellerna 2500 och 3500. 2500 kan bära en maximal nyttolastvikt på 3 234 pund medan 3500 kan bära en nyttolastvikt på 4 192 pund. För att hålla kostnaderna nere kan du börja med 2500 om du inte behöver den större skåpbilen.

Är GMC Savana diesel?

Du kan få den som diesel. Savana finns endast med V8-motorer (två bensin- och en dieselmotor), vilket ger den mycket dragkraft. General Motors säljer också den nästan identiska Chevrolet Express. Dessa skåpbilar är också mindre i storlek, vilket bidrar till att minska bränsleförbrukningen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts