GMC Canyon Tillförlitlighet

GMC är en del av General Motors som fokuserar på större fordon som pickup trucks, SUV:er osv. Canyon är en liten pickup som specialiserar sig på terrängkörning och bogsering. Bilen har ett bra fjädringssystem med 31-tumsdäck.

Översikt

Canyon är ett stabilt fordon, som även är bra att använda på hög terräng och grova vägar. Den finns i två drivlinor med en 2,5 L motor och en 3,6 L motor. Lastbilen har också kapacitet för fyrhjulsdrift i 3,6 L trimnivåer.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en viktig information innan du köper en bil. General Motors har tillverkat bilar i evigheter, och de är tillräckligt pålitliga för att man ska kunna lita på dem. GMC har ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 och ligger på plats 22 av 32 bilmärken, vilket inte är det bästa. Canyon har dock ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 79 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort bekymmer för konsumenterna nuförtiden, vilket är en bra sak. GMC-lastbilar krocktestas regelbundet av NHTSA och IIHS. Canyon har krocktestats av både NHTSA och IIHS, och de har gett bilen genomsnittliga säkerhetsbetyg. Den har tillgängliga säkerhetsfunktioner som kollisionsvarnare, körfältsvarnare osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att avgöra en bils tillförlitlighet. GMC har ett hyggligt restvärde även efter 5 år. Den har en genomsnittlig avskrivning på 50 % efter 5 år. Canyon har också en hygglig avskrivningsgrad på 40 % efter 5 år.

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparation är inte de lägsta för GMC-lastbilar. Dessa lastbilar och SUV:er kostar i genomsnitt cirka 744 dollar per år, vilket är lite högt jämfört med andra konkurrenter. Underhållskostnaden för Canyon är nästan 548 dollar enligt RepairPal, vilket täcker allt förebyggande underhåll och besök i onödan.

  Cadillac ELR Tillförlitlighet

FAQ

Hur många säten finns det i GMC Canyon?

GMC Canyon är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Fyrhjulsdrift.

Vad är hästkrafterna i en GMC Canyon och har den en turbo?

GMC Canyon har 308 hästkrafter och ett vridmoment på 275 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i GMC Canyon?

61,7 kubikfot ( 1 747 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

GMC Canyon har 17 x 8 tums aluminiumhjul fram och 17 x 8 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller GMC Canyons?

Med rätt underhåll kan en typisk Canyon hålla minst 200 000 mil. Många ägare hävdar att deras Canyon har passerat 300 000 milsgränsen. De är optimistiska och tror att den kan klara ytterligare 100 000.

Är GMC Canyon en bra lastbil?

GMC Canyon 2022 är ett bra alternativ för kompakta pickup trucks. Canyon finns i modellerna Crew Cab och Extended. Den imponerar med sina varierade motoralternativ, sin starka dragförmåga och sin välskötta körning/handhavande. Canyon är mer av en arbetshäst än en familjehämtare.

Vilken är bättre GMC Canyon eller Tacoma?

Tacoma skulle normalt sett vara den klara vinnaren. I det här fallet erbjuder dock GMC Upstart ett nytt paket som har en förfinad körning, fler konfigurationsalternativ och övergripande kapacitet. Den här omgångens vinnare är GMC Canyon.

Vilken är bättre GMC Canyon eller Ford Ranger?

GMC Canyon 2021 har en 2,5-liters 4-cylindrig motor med 200 hästkrafter. Ford Ranger 2021 drivs av en EcoBoost-motor med 295 hästkrafter och Auto Start-Stop-teknik. Den är bara lite snabbare än 2021 GMC Canyon.

  Audi RS4 Tillförlitlighet

Är GMC Canyon samma sak som Chevy Colorado?

Oavsett hur man uttrycker det är GMC Canyon och Chevrolet Colorado väldigt lika varandra. General Motors tillverkar båda märkena och delar samma teknik och koncept. Båda lastbilarna har samma drivlina, dimensioner för last och passagerare samt samma mått.

Vilken lastbil är större Canyon eller ranger?

Ranger mäter 210,8 tum i längd, 73,3 tum i bredd och 70,7 till 71,5 tum i höjd. Den väger mellan 4 232 och 4 441 pund. Det finns tre typer av karosserialternativ för 2019 års GMC Canyon: Extended Cab med lång bädd, Crew Cab med lång bädd och Crew Cab utan kort bädd.

Vilken är större Colorado eller Canyon?

2019 Colorado och 2019 Canyon ser väldigt lika ut när det gäller storlek. Den enda skillnaden ligger i deras längd. Colorado mäter 212,7 tum i längd, medan Canyon mäter 212,2 tum till 224,9 tum.

Vilka problem har GMC Canyon?

Här är en lista över de vanligaste problemen med GMC Canyon:

  • Problem med växellådan.
  • Styrningsproblem.
  • Motorproblem.
  • Bristfälliga bromsar.
  • Felaktig luftkonditionering och värmare.

Har den Android Auto?

Ja, Canyon 2022 har Android Auto som standard. Du hittar även Apple CarPlay på alla trims.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts