Vilka är de bästa begagnade bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet?

Om du är på jakt efter de bästa begagnade bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet finns det många alternativ att välja mellan. Det är bara att välja rätt begagnad bil för din budget och dina behov.
De bästa begagnade bilarna för säkerhet och tillförlitlighet är Toyota Yaris, Honda Fit, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Toyota Prius och Subaru Impreza. Dessa bilar har utmärkta resultat när det gäller både säkerhet och tillförlitlighet. De flesta av dem rankas högt av Consumer Reports och andra tillförlitlighetsbedömningsinstitut.
Nedan följer en lista över de bästa begagnade bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet:

Toyota Yaris (2011 – nu)

Högst upp på vår lista står Toyota Yaris från modell 2011 och framåt. Denna japanska kompaktbil är en av de bästa kompaktbilarna på marknaden. Denna härliga hatchback är inte bara vacker och bränslesnål, utan den rankas också högt i många säkerhets- och tillförlitlighetsbetyg.
Toyota Yaris kommer också med framhjulsdrift. Bilen är lätt och rolig att hantera och köra med sin enastående kördynamik. Med en passagerarkapacitet på fem personer är detta en perfekt bil för nya förare och familjer. Dessutom är en begagnad Toyota Yaris billig eftersom den kostar runt 14 000 dollar.

2012 Honda Fit

Om du letar efter en pålitlig subkompakt bil bör Honda Fit stå högst upp på din lista. Förutom att vara säker och pålitlig är Honda Fit enkel att underhålla och med bra bensinförbrukning. Det enda problemet med den här bilen är navigatorn. En begagnad Honda Fit går för cirka 13 000 dollar.
Precis som Toyota Yaris har Honda Fit framhjulsdrift och fem passagerare. Men till skillnad från de flesta subkompakta bilar är Honda Fit ganska rymlig med ett större lastutrymme. Det är den bäst använda bilen på den här listan för personer som söker kvalitet och värde.

  Är det okej att lämna en elbil inkopplad?

Toyota Prius Prime (2017 eller senare)

Överlag tillverkar Toyota några av de mest pålitliga bilarna på marknaden. Så det är ingen överraskning att tre av de bäst använda bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet på vår lista kommer från Toyota. Toyota Prius Prime är en annan pålitlig och säker bil för förstagångsförare. En begagnad Toyota Prius Prime går för cirka 20 000 dollar.
Toyota Prius Prime är den bäst använda hybridbilen när det gäller säkerhet och tillförlitlighet. Så om du vill bli miljövänlig men inte har pengar att spendera på en ny bil är detta det bästa valet. Den har inte bara exceptionella säkerhetsfunktioner, utan levererar också klassledande körsträcka på 133 MPGe.

Volkswagen Jetta (2016 – 2018)

Volkswagen Jetta är den mest populära Volkswagenmodellen under det senaste decenniet. Dessutom är den en av de säkraste och mest tillförlitliga Volkswagen-modellerna tillsammans med Volkswagen Passat. Dessutom säljs den här modellen till ett utmärkt pris på begagnatmarknaden på cirka 21 000 dollar.
Det som gör att Volkswagen Jetta sticker ut från bilar i sin klass är dess vackra och eleganta design. Dessutom är bilen rymlig med mycket plats för 5 passagerare. En annan exceptionell egenskap hos Jetta är de intuitiva infotainmentfunktionerna. Till skillnad från de flesta bilar i sin klass är den här modellen mycket bränsleeffektiv.

Mazda 3

Om du vill ha den bästa bilen för en oerfaren förare är Mazda 3 hatchback eller sedan det bästa valet. Denna småbil rankas högt när det gäller säkerhet, tillförlitlighet och bränsleeffektivitet. Dessutom har den fantastisk hantering, utmärkt kraft och är rolig att köra. En begagnad Mazda 3 går för cirka 19 500 dollar.

  Hur du gör din bil högre

Honda Accord Sedan (2013 eller senare)

En begagnad Honda Accord av hög kvalitet kostar omkring 25 000 dollar. Även om detta pris är något högre jämfört med de begagnade bilarna på den här listan får du vad du betalar för. Honda Accord är lyxigare, rymligare och presterar bättre än de flesta fordon. Dessutom är den säker, pålitlig och effektiv.

Subaru Impreza (2014 eller senare)

Subaru Impreza är en annan begagnad bil av hög kvalitet när det gäller säkerhet och tillförlitlighet. Utrustad med en fyrhjulsdriven drivlina kan den här bilen enkelt kryssa i olika terräng, vilket gör den till den bästa begagnade bilen för alla väder på den här listan. En begagnad Subaru Impreza kan kosta runt 20 500 dollar.

Toyota Avalon

För älskare av stora sedaner är Toyota Avalon den bästa begagnade stora sedanen när det gäller säkerhet och tillförlitlighet. Det är också den största sedanen på den här listan och kan skryta med en mängd olika säkerhetsfunktioner. Dessutom är den rymlig, lyxig och pålitlig. Tack vare dess lägre underhållskostnader. En begagnad Toyota Avalon kostar runt 19 000 dollar.

Buick LaCrose

Sist men inte minst är Buick LaCrose en annan utmärkt begagnad bil med bra säkerhets- och tillförlitlighetsbetyg. Bortsett från det har den också en lyxig interiör som konkurrerar med lyxsedaner. Trots att den har flera fantastiska egenskaper är en begagnad Buick LaCrose prisvärd och går för cirka 21 000 dollar.

FAQ

Vilka begagnade bilar är opålitliga?

Om du är på marknaden för en begagnad bil finns det några bilar som du bör undvika till varje pris. Dessa bilar är mycket opålitliga och kommer att kosta dig ännu mer i längden. De inkluderar 2008 års Dodge Avenger, Audi A6, Mitsubishi Mirage, Jaguar XJ, Mercedes-Benz C-klass, Peugeot 308 och KIA Picanto.

  Vilka begagnade bilar ska du INTE köpa?

Vilka är de mest begagnade bilarna för tonåringar?

När föräldrar köper en bil till sina tonåringar letar de alltid efter en säker, pålitlig och prisvärd bil. Eftersom tonåringar är oerfarna och kan frestas att köra fort är det inte alls rekommenderat att köpa en snabbare bil till dem.
Så om du vill att dina tonåringar ska vara trygga och säkra när de lär sig att köra bil, köp en mycket pålitlig och säker bil till dem. De bästa bilarna för tonåringar är 2011 eller nyare Mazda 3, 2012 eller nyare Honda Accord, 2011 till 2015 Ford Taurus,

Vad ska man undvika innan man köper en begagnad bil?

Många köpare av begagnade bilar gör vissa misstag som i slutändan kostar dem på lång sikt. När du köper en begagnad bil ska du undvika att säljaren pressar dig att köpa bilen. Ta dig tid att inspektera och testa bilen. Kontrollera också alltid VIN och bilens historik innan du betalar.

Slutsats

Nu när du känner till de bästa begagnade bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet bör det inte vara något problem att välja den bästa bilen för dina behov och din budget. Alla bilar som vi har listat är prisvärda och mycket tillförlitliga. Se bara till att välja en bil som tilltalar din smak och personlighet.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts