Chevrolet Malibu Tillförlitlighet

Chevrolet är känt för sina prisvärda bilar och tillverkar en av de mest tillförlitliga bilarna på marknaden. Malibu är en mellanstor 4-dörrars sedan. Chevrolet har tillverkat den här modellen sedan 1964 och den är i sin nionde generation just nu. Bilen har bra kördynamik och en bekväm interiör.

Översikt

Malibu är en av de mest populära bilarna från 60- och 70-talet. Den senaste generationen finns i 4 trimnivåer med möjlighet till en 1,35 L turbomotor, 1,5 L motor och en 2,0 L motor. Malibu levereras med alla anslutningssystem som Apple CarPlay, Android Auto och Amazons Alexa. Det fanns en hybridversion, men den lades ner 2020.

Tillförlitlighet

Chevrolet är GM Motors tillförlitliga varumärke, förutom Buick. Malibu är ett fantastiskt hållbart alternativ för en sedan. Bilen har ett tillförlitlighetsbetyg på 89 av 100 av J.D Power. Poängen rättfärdigar bilen när man tittar på dess fantastiska kvalitetsdelar. Den har inte heller några större problem att oroa sig för.

Säkerhet

Säkerhetsalternativ är extremt viktiga i dagens tid. Malibu har många bra säkerhetsfunktioner och ett övergripande säkerhetsbetyg på 4 stjärnor av 5 av NHTSA. Bilen presterar utmärkt i krocktester. Dessutom erbjuder bilen säkerhetsfunktioner som farthållare, filavvikelsevarnare, kollisionsvarnare, nödbromsar med mera.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är ofta bra för Chevrolet-bilar på grund av deras låga underhåll och höga efterfrågan. Detsamma gäller Malibu och den har ett bra återförsäljningsvärde. Bilen skriver av cirka 50 % på 5 år, vilket är bra för ägarna.

  Chevrolet Spark Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Bilar som kräver mycket underhåll är ofta ett problem för ägarna. Det som är bra med Chevys är att de inte kostar mycket i underhåll. Malibu har en låg chans att få några större reparationer, och underhållskostnaden är inte heller så dyr och kostar i genomsnitt runt 500 dollar per år.

FAQ

Är Chevrolet Malibu en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chevrolet Malibu är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chevrolet Malibu?

Chevrolet Malibu är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek: Bilar i mellanstorlek

Vad är hästkrafterna i en Chevrolet Malibu och har den en turbo?

Chevrolet Malibu har 160 hästkrafter och ett vridmoment på 184 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 1,5 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Chevrolet Malibu?

15,7 kubikfot ( 0,445 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Malibu har 18 x 8,0 tums aluminiumhjul fram och 18 x 8,0 tums aluminiumhjul bak.

Har Chevy Malibus problem?

NHTSA rapporterar att mer än hälften av klagomålen gällande 2018 års Malibu var relaterade till motorn eller bränslesystemet. Det finns många problem, från enkla problem med gaslocket till allvarliga kylvätske- och oljeläckage från olika packningar.

Hur länge håller Chevy Malibu?

Chevrolet Malibu är känd för att hålla från 150 000 till 200 000 mil. Om du kör i genomsnitt 15 000 mpg bör din Chevrolet Malibu hålla i 13 år.

  Chevrolet Camaro Tillförlitlighet

Är Chevy Malibu värd att köpa?

Consumer Reports ger 2020 års Malibu två av fem betyg baserat på dess tillförlitlighetsbetyg under de senaste åren. Den här rankingen är konsekvent under de senaste åren där 2016- och 2018-modellerna har en ranking på vardera en av fem, medan 2017-modellen har en ranking på andra halvan av fem.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts