Chevrolet Spark Tillförlitlighet

En liten hatchback har alltid varit ett bra val för familjer eller personer med begränsat utrymme i sina städer. Hatchbacks är också praktiska när det gäller att transportera mycket bagage. Tillförlitligheten hos Spark är också ganska bra och bilen har även haft en eldriven version.

Översikt

Chevys är allmänt erkända för att vara underhållsfattiga och uthålliga bilar. Spark är ett perfekt val för en hatchback med bra bränsleekonomi och en kraftfull motor. Den har en adekvat 1,4 L I4-motor med många andra säkerhets- och inredningsfunktioner.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en viktig fråga, särskilt när det gäller att köpa en hatchback. Hatchbacks är vanligtvis familjebilar och de ska vara extremt pålitliga. lyckligtvis har Chevrolet ett gott rykte för pålitlighet och de har levererat i Chevrolet Spark. Spark har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 86 av 100, och kvaliteten på delarna är också enastående.

Säkerhet

Säkerhetsperspektivet är en viktig punkt för bilar och Chevrolet har också levererat i detta segment. Spark har ett bra betyg från IIHS, tillsammans med sina många andra säkerhetsfunktioner. av dessa säkerhetsfunktioner ingår en stark kaross, 10 krockkuddar, kollisionsvarning, lane departure warning och många fler.

Avskrivningsgrad

Vanligtvis har Chevys en lägre avskrivningsgrad. När det gäller Spark är den inte den lägsta men ändå genomsnittlig. Spark förlorar cirka 30 % av sitt pris under det första året. Redan efter 5 år blir återförsäljningsvärdet ännu lägre och den har en nedskrivning på cirka 55 %.

  Chevrolet HHR Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Chevrolet är känt för sina bilar som kräver lite underhåll, och det är också deras största försäljningsargument. Spark förbrukar inte heller mycket av dina pengar, och den är billig att underhålla. För mycket av dess förebyggande underhåll krävs det cirka 434 dollar per år, och det finns också låga chanser att få några större reparationer så det är ytterligare en bra nyhet.

FAQ

Är Chevrolet Spark en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chevrolet Spark är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chevrolet Spark?

Chevrolet Spark är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Car

Vad är hästkrafterna i en Chevrolet Spark och har den en turbo?

Chevrolet Spark har 98 hästkrafter och ett vridmoment på 94 lb-ft. Motorn är en Gas I4 med en cylindervolym på 1.4L/ Bränslesystemet är: Det finns ett bränslesystem: Elektronisk bränsleinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Spark har 15 x -TBD- tums framhjul i stål och 15 x -TBD- tums bakhjul i stål.

Vilka problem har en Chevrolet Spark?

Spark är i gott skick och har inga stora problem. Spark kan kritiseras för att ha svagare fjädringssystem och lägre körsträcka. Bilens prestanda är utmärkt och det finns inte många klagomål på motorn.

Hur länge håller Chevy Spark?

Spark kan köras i så mycket som 150 000 mil, trots sina små dimensioner. Detta beror på hur den används och underhålls. Med rätt underhåll kan Chevrolet Spark hålla i 10 år.

  Buick Envision Tillförlitlighet

Hur tillförlitlig är en Chevy Spark från 2020?

J.D. förutspår att 2020 års Chevrolet Spark kommer att få ett högre tillförlitlighetsbetyg än genomsnittet på 4 av 5 från J.D. Power.

Har Chevy Sparks problem med växellådan?

Vanliga 2019 Chevy Spark-transmissionsproblem är förlust av acceleration och att växlarna glider. En växellåda som inte är ordentligt smord kan orsaka att den glider. Vanliga 2019 Chevy Spark-transmissionsproblem är förlust av acceleration och att växlarna glider.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts