Bästa telefonhållare för Audi

Många länder börjar införa stränga straff för att använda en mobiltelefon när man sitter bakom ratten i ett fordon. Medan många moderna bilar erbjuder inbyggda infotainmentsystem och Bluetooth-ljud har de som inte har den möjligheten inget annat val än att förlita sig på sin smartphone för uppkoppling.

Det är där bilfästen kommer in och gör att du effektivt kan använda din telefon samtidigt som du kan hålla ögonen på vägen. Alla som inte har ett modernt infotainmentsystem kan effektivt använda ett telefonfäste och låta sin smartphone utföra det specifika syftet. Här är de bästa telefonfästena för din Audi!

Exshow Car Mount

Exshow Car Mount är en 30 cm flexibel enhet som monteras på vindrutan med en sugkopp, och ett klistermärke fäster den på instrumentbrädan. Tack vare de dubbla greppen finns det inget hoppande när du kör. Den helt svarta estetiken kommer också att smälta väl in i Audis interiör.

Den har också en telefonhållare som stöder alla telefoner på marknaden. Användarna kan justera sidoarmarna för att se till att den håller telefonen så soligt som möjligt. Fästet gör det också möjligt för användarna att vrida telefonen och sätta den i liggande läge för navigering.

iOttie iTap Magnetic 2

Även om vissa människor kanske tror att det skadar deras telefon, finns det väldigt få faktiska bevis för det faktum. Magnetiska fästen är enkla att använda, och det är det som gör iOttie iTap Magnetic 2 till ett så briljant bilfäste.

  Den bästa bilen när det gäller bränsleekonomi

Den finns i varianter för montering på instrumentbräda/ vindruta, luftgaller eller CD-fack, och du kan enkelt sätta upp den i din Audi. Magneterna i alla tre varianterna är starka och kan enkelt stödja även de kraftigaste moderna telefonerna.

Den kan ha lite mer problem med de tyngre telefonerna när de är monterade vertikalt och bilen befinner sig i ojämn terräng. För vardaglig stadskörning är iOttie iTap Magnetic 2 idealisk. Den ger den perfekta balansen mellan användarvänlighet, prestanda och tillgänglighet.

Mpow CD Slot Mount

Om du använder en Audi som har en CD-plats är Mpow-fästet ett utmärkt sätt att integrera din smartphone i instrumentbrädan. Det här fästet är mer lämpat för äldre Audi-modeller och passar vackert in i interiörens estetik.

Det har halkskyddande skum på sidorna som är utformade för att se till att din mobil inte drabbas av några repor. Hållaren är ansluten till armen via en kulförbindelse, vilket möjliggör flexibla placeringsalternativ.

Mpow har också en snabbkopplingsknapp på fästet som gör att du snabbt kan få ut din telefon ur enheten när du lämnar bilen. Handapparater som är kompatibla med det här fästet är mellan fyra och nio centimeter breda.

Arteck bilfäste

Arteck erbjuder ett mycket snyggt alternativ för telefonfäste, och dess klarröda färg passar utmärkt till interiören i moderna Audi-bilar. Den fästs på vilken yta som helst med ett klistermärke. Användarna har möjlighet att antingen montera den på instrumentbrädan eller vindrutan.

  Den bästa Audi-modellen för en familj

Instrumentbrädan verkar vara den bästa platsen, eftersom montering på vindrutan gör det svårare att göra justeringar under körning. Användarna får enkelt plats med vilken telefon de vill i hållaren tack vare de vadderade käftarna. Den ansluts till armen med en kulförbindelse som möjliggör flexibla placeringsalternativ!

Yosh Car Phone Holder

Sist men inte minst finns Yosh Car Phone Holder, som är en seriöst imponerande utrustning. Det är en okomplicerad och prisvärd modell med magnetisk ventilmontering. Det som gör den så anmärkningsvärd är att fästet använder sig av otroligt kraftfullt Neodymium som ger en mycket stabil anslutning.

Magneten är tillräckligt kraftfull för att enkelt hålla en surfplatta. För Audis som stöder ventmontering är det ett utmärkt alternativ. Medan magneten ansluter till telefonen i ett stabilt läge är det lätt att knäppa loss telefonen utan problem. Den är perfekt för dem som vill återskapa Tesla-skärmen i sin Audi.

Verdict

Alla dessa telefonfästen gör sig bra i en Audi. Det som sticker ut mest är dock iOttie iTap Magnetic 2-fästet. Den finns i flera olika monteringsvarianter och är otroligt enkel att använda. Skaffa fästhållaren idag och undvik att bli en distraherad förare på vägen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts