Nissan Murano Tillförlitlighet

Den japanska tillverkaren Nissan anses vara en av de mest pålitliga biltillverkarna i världen. Nissan Murano är en mellanstor SUV och den har funnits i ganska lång tid. SUV:n har många anmärkningsvärda funktioner för sitt pris och är dessutom ett mycket pålitligt alternativ.

Översikt

Murano SUV:n presenterades första gången 2002 och den är nu inne på sin tredje generation som tillkännagavs 2014. Den tredje generationen Murano har 5 utrustningsnivåer i USA. Motorn i alla dessa fordon är precis densamma som en 3,5 L V6 och det finns också ett alternativ för AWD för maximalt väggrepp på regniga eller snöiga vägar.

Tillförlitlighet

En bils tillförlitlighet och hållbarhet är de viktigaste faktorerna innan du köper en bil. Precis som många andra japanska märken är Nissan också ett av de mest pålitliga märkena. Det kommer på 9:e plats av 32 bilmärken över hela världen vilket är ganska betydande. Nissan Murano har varit en utmärkt bil och den har ett tillförlitlighetsbetyg på 89 av 100.

Säkerhet

Säkerhet är ännu en faktor för att bedöma en bils tillförlitlighet. Nissan har tillverkat ganska säkra bilar med tillräckligt många säkerhetsfunktioner. Murano har krocktestats av både IIHS och NHTSA och båda har gett bilen högsta poäng. I övrigt har bilen många säkerhetsfunktioner som hjälper föraren.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Nedskrivningsgraden för Nissan Murano är dock ganska stor, 50 % efter 5 år.

  Nissan Maxima Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för Murano är cirka 500 dollar per år.

FAQ

Är Nissan Murano en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Nissan Murano är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Nissan Murano?

Nissan Murano är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Mellanstora kombibilar

Vad är hästkrafterna i en Nissan Murano och har den en turbo?

Nissan Murano har 260 hästkrafter och ett vridmoment på 240 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Nissan Murano?

74,4 kubikfot (2,107 m3 )

Hur stor markfrigång har Nissan Murano?

6,9 tum ( 17,53 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Nissan Murano har 20 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Nissan Murano?

Nissan Murano-ägare har klagat på problem som långsam acceleration, läckage av kylvätska och motorstopp. Du kan behöva tala med en advokat för citronlagstiftning om ditt fordon har varit hos återförsäljaren flera gånger för något av dessa problem.

Håller Nissan Murano länge?

Här är det snabba svaret på hur länge en Nissan Murano håller. En genomsnittlig Nissan Murano kan gå upp till 200 000 mil under sin livstid. Den kan hålla i ungefär 10 år om du kör den i genomsnitt 15 000 mil varje år.

  Mazda CX-3 Tillförlitlighet

Har Murano problem med växellådan?

Transmissionsproblem i Nissan Murano kan yttra sig i form av försenade växlingar eller gnissel vid acceleration, en känsla av skakighet, visslande ljud eller en brinnande lukt som kommer från underredet.

Vilket årsmodell av Nissan Murano har problem med växellådan?

Problemen rapporterades generellt mellan 2012/2013 & 2018. Problemen rapporterades första gången 2003, när Nissan började använda den här transmissionen. De hade också problem med CVT-generationen från 2007 till 2012. Murano och Sentra, Altima, Rogues, Versa och Versa Note är några exempel.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts