Nissan Juke Tillförlitlighet

Nissan är en av de mest solida japanska fordonstillverkarna och de är också kända för sin tillförlitlighet. Juke är en subkompakt SUV och den ser mer ut som en hatchback än en SUV. Bilen har varit ganska solid över hela världen.

Översikt

Nissan Juke har varit känd över hela världen sedan 2010 och den har precis fått sin andra generation 2019. Den ersattes dock av Nissan Kicks 2018. Den senaste Juke-generationen har en 1,0 L turbomotor med en snygg interiör och många andra funktioner.

Tillförlitlighet

En bils tillförlitlighet och hållbarhet är de viktigaste faktorerna innan du köper en bil. Precis som många andra japanska märken är Nissan också ett av de mest pålitliga märkena. Det kommer på 9:e plats av 32 bilmärken över hela världen vilket är ganska betydande. Juke har fått ett bra tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5,0 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerheten är ännu en faktor för att bedöma en bils tillförlitlighet. Nissan har tillverkat ganska säkra bilar med ett tillräckligt antal säkerhetsfunktioner. Juke har dock varit med i krocktester och den har bara presterat genomsnittligt i USA 2017. Dessutom har bilen många säkerhetsfunktioner som krockkuddar, kollisionsvarning, prekollisionsbromsar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Juke har dock en avskrivningsgrad på cirka 40 % efter 3 år, vilket är enormt.

  Nissan 370Z Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för Juke är cirka 500 dollar per år.

FAQ

Är Nissan Juke en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Nissan Juke är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Nissan Juke?

Nissan Juke är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Station Wagon

Vad är hästkrafterna i en Nissan Juke och har den en turbo?

Nissan Juke har 188 hästkrafter och ett vridmoment på 177 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Nissan Juke?

6,6 tum ( 16,76 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Nissan Juke har 17 X 7 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Varför är Nissan Juke så dålig?

Sju återkallelser har utfärdats för Juke, vilket kan bero på bränsleläckage eller problem med syregivare. Det är värt att prata med en Nissanåterförsäljare för att försäkra sig om att den bil du är intresserad av att köpa har genomgått de nödvändiga arbetena.

Vilka problem har Nissan Juke?

  • Slipande ljud från växellådan.
  • Fel på växellådan.
  • Startförbud.

Har Nissan Juke problem med växellådan?

Det är lätt att upptäcka den här typen av problem. Nissan Juke-transmissionsproblem kan yttra sig i form av försenade växlingar, hoppande eller gnisslande vid acceleration, att bilen skakar i alla hastigheter, visslande ljud eller en brinnande lukt under huven.

  Nissan Armada Tillförlitlighet

Har Nissan Juke tandrem eller kedja?

I standardutrustningen på Nissan JUKE ingår en styrkedja för den bensindrivna motorn. Dieselmodellen har dock en kamrem eller kuggrem. Remmen ska kontrolleras och bytas ut vart femte år eller 90 000 mil, beroende på när den uppstår.

Är Nissan Juke en dambil?

Juke är könsneutral, med muskulösa fenders, lutande tak och 370Z-liknande svansar. Den har dock ”söta” lampor med insektsögon och för vissa en leende grill. Den senaste generationen av New Beetle hade en inbyggd blomsterhållare. Nu är det tjejigt.

Hur länge ska en kätting hålla på en Nissan Juke?

Första bytesintervallet är 150 000 km eller 90 000 miles eller 96 månader. Varje 75 000 km (eller 45 000 miles) bör bytas ut efter det första bytet. Detta håller i 48 månader. Periodiskt underhåll är inte nödvändigt. Om ventilljudet blir vanligare ska du se till att kontrollera spelrummet.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts