Nissan Kicks tillförlitlighet

Den japanska tillverkaren Nissan anses vara en av de mest pålitliga biltillverkarna i världen. Kicks är en subkompakt crossover-SUV som mer liknar en stor 5-dörrars hatchback. Bilen har nyligen ersatt Nissan Juke.

Översikt

Kicks introducerades 2016 för att ersätta Juke från USA. Det finns även en hybridmodell av bilen för maximal bränslesnitt. Bensinvarianten har en 1,6 L I4-motor som har 125 hästkrafter. 2021 fick bilen också en ansiktslyftning.

Tillförlitlighet

Bilens tillförlitlighet och hållbarhet är de viktigaste faktorerna innan du köper en bil. Liksom många andra japanska märken är Nissan också ett av de mest tillförlitliga märkena. Det kommer på 9:e plats av 32 bilmärken i hela världen vilket är ganska betydande. Nissan Kicks har fått goda recensioner av folket och med tanke på bilens överkomliga pris har den ett hyfsat tillförlitlighetsbetyg från J.D Power på 68 av 100.

Säkerhet

Säkerheten är ännu en faktor för att bedöma en bils tillförlitlighet. Nissan har tillverkat ganska säkra bilar med tillräckligt många säkerhetsfunktioner. Kicks har dock deltagit i många krocktester och den har presterat utmärkt. Dessutom har bilen många säkerhetsalternativ som övervakning av döda vinklar, varning för kollisioner framåt, automatiska bromsar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Avskrivningsgraden för Kicks är dock cirka 51 % efter 5 år, vilket är enormt.

  Nissan Armada Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för Kicks är cirka 500 dollar per år.

FAQ

Är Nissan Kicks en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Nissan Kicks är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Nissan Kicks?

Nissan Kicks är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Bilar i mellanstorlek.

Vad är hästkrafterna i en Nissan Kicks och har den en turbo?

Nissan Kicks har 122 hästkrafter och ett vridmoment på 114 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Nissan Kicks har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Vad är det för fel på Nissan Kicks?

NHTSA får flest klagomål från fordonsägare om problem med bränslesystem och motor. Nissan Kicks 2020 är en populär kompaktbil. Även om biltillverkaren hävdar att det här fordonet gör det möjligt för ägarna att ”flexa din teknik” finns det allmän konsensus om att det är en skräpmodell.

Har Nissan Kicks problem med växellådan?

2020 Nissan Kicks Transmissionsproblem kan omfatta växlingsfördröjningar, gnissel vid acceleration, känsla av skakighet eller brännande lukter eller visslande ljud från under bilens motorhuv.

  Dodge Durango SRT Hellcat tillförlitlighet

Vilken är bättre Hyundai Kona eller Nissan Kicks?

Nissan Kicks 2021 har något mer utrymme, bättre bränsleekonomi och har ett något högre pris, medan Hyundai Kona 2021 har bättre köregenskaper och erbjuder en mängd olika drivlinor och AWD. Den har också en bättre garanti och gratis planerat underhåll. Den här striden vinns av Kona.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts