Dodge Durango SRT Hellcat tillförlitlighet

Dodge har varit ganska känt för sina sportbilar, och detsamma gäller för Durango SUV. Hellcat-versionen av bilen är den snabbaste modellen av bilen med en av de snabbaste Dodge-motorerna. Hellcat-varianten har de finaste kvalitetsdelarna med många andra fantastiska funktioner och en interiör på premiumnivå.

Översikt

Hellcat är de mest högpresterande bilmodellerna i Dodges sortiment. Durango Hellcat har en extremt snabb 6,2 L V8 Hemi-motor med 6,2 L V8 Hemi, som producerar massiva 710 hästkrafter och har ett rekord på 0 till 60 mph hastighet på bara 3,4 sekunder. Bilen är utrustad med alla typer av premiumfunktioner från Dodge med ett AWD-system.

Tillförlitlighet

Dodge har varit ganska pålitlig i USA på sistone. Tillförlitlighetsfaktorn är dock inte den mest oroande i sällsynta högpresterande bilar som Durango Hellcat. Durango har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 81 av 100 av J.D power, och den har en bra kvalitet som minimerar chanserna att få några större reparationer.

Säkerhet

Säkerheten har varit bra i Dodge-bilar, och den är ännu bättre i de högpresterande modellerna. Durango har ett övergripande betyg för krocksäkerhet på 4 av 5 stjärnor. Hellcat-versionen har alla typer av säkerhetsfunktioner av högsta kvalitet som farthållare, lane assist system, automatiskt bromssystem och många fler standardfunktioner i den här modellen.

Avskrivningsgrad

Att ha en låg avskrivningsgrad är en bra sak för bilägare eftersom deras bilar på så sätt inte värderas ned snabbt och de kan uppgradera enkelt. Durango har ett extremt bra återförsäljningsvärde, och den har bara skrivits ned med nästan 40 % efter att ha ägt den i 5 år.

  Chevrolet SS Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden för SUV:er är normalt något högre än för sedans, och den är ännu högre för högpresterande bilar. Durango kostar vanligtvis omkring 675 dollar per år för allt underhåll, och Hellcat skulle kosta mer än så på grund av dyra delar. Kvaliteten på delarna är dock mycket bra i Durango Hellcat.

FAQ

Hur många säten finns det i Dodge Durango SRT Hellcat?

Dodge Durango SRT Hellcat är en bil med 6 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Dodge Durango SRT Hellcat och har den en turbo?

Dodge Durango SRT Hellcat har 710 hästkrafter och ett vridmoment på 640 lb-ft. Motorn är en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 6,2 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Dodge Durango SRT Hellcat har 20 X 10 tums aluminiumhjul fram och 20 X 10 tums aluminiumhjul bak.

Håller Durango SRT Hellcat sitt värde?

Är Dodge Durango fortfarande värd sitt värde? Efter två års användning förlorar Dodge Durango i genomsnitt 40 % av sitt värde. Dodge Durangos värde sjunker med nästan tre fjärdedelar av vad den kostade att köpa efter fem år.

Hur sällsynt är Durango Hellcat?

Det är ett av de mest sällsynta fordonen i den amerikanska biltillverkarens sortiment. Durango SRT Hellcat har en produktionsvolym på cirka 3 000 enheter. Med 3 300 byggda enheter är Dodge Challenger SRT Demon hot rod den enda i samma sortiment.

  Dodge Grand Caravan Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts