Nissan Juke Nismo / Nismo RS Tillförlitlighet

Nissan är en av de mest solida japanska fordonstillverkarna och de är också kända för sin tillförlitlighet. Juke är en subkompakt SUV och den ser mer ut som en hatchback än en SUV. Bilen har varit ganska solid över hela världen. Nismo-modellen är från den första generationen av Juke.

Översikt

Nissan Juke har varit känd över hela världen sedan 2010 och den har precis fått sin andra generation 2019. Den ersattes dock av Nissan Kicks 2018. Nismo-varianten hade en 197 hästkrafter stark 1,6 L-motor och RS-varianten hade något uppgraderat sin motor och hade en 215 hästkrafter stark motor.

Tillförlitlighet

En bils tillförlitlighet och hållbarhet är de viktigaste faktorerna innan man köper en bil. Liksom många andra japanska märken är Nissan också ett av de mest tillförlitliga märkena. Det kommer på 9:e plats av 32 bilmärken över hela världen, vilket är ganska betydande. Juke har fått ett bra tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5,0 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerheten är ännu en faktor för att bedöma en bils tillförlitlighet. Nissan har tillverkat ganska säkra bilar med ett tillräckligt antal säkerhetsfunktioner. Juke har dock varit med i krocktester och den har bara presterat genomsnittligt i USA 2017. Dessutom har bilen många säkerhetsfunktioner som krockkuddar, kollisionsvarning, prekollisionsbromsar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Juke har dock en avskrivningsgrad på cirka 40 % efter 3 år, vilket är enormt.

  Nissan NV 1500 / 2500 / 3500 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för Juke är cirka 500 dollar per år.

FAQ

Är Nissan Juke NISMO / NISMO RS en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Nissan Juke NISMO / NISMO RS?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Station Wagon

Vad är hästkrafterna i en Nissan Juke NISMO / NISMO RS och har den en turbo?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS har 188 hästkrafter och ett vridmoment på 177 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Nissan Juke NISMO / NISMO RS?

6,6 tum ( 16,76 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS har 18 X 7 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts