Nissan Rogue Tillförlitlighet

Den japanska tillverkaren Nissan anses vara en av de mest pålitliga biltillverkarna i världen. Rogue är en kompakt crossover-SUV från Nissan som kan användas för extra passagerare och last. SUV:n är gjord för att hålla i många år och bilens kvalitet är hållbar i alla förhållanden.

Översikt

Rogue presenterades 2007 som en kompakt modell jämfört med den större Pathfinder. SUV:n är inne på sin tredje generation som introducerades 2020. Den har fyra utrustningsnivåer i USA. Alla använder samma 1,5 L turboladdade motor som ersatte den gamla 2,5 L I4-motorn.

Tillförlitlighet

Ett fordons pålitlighet och tillförlitlighet är de viktigaste faktorerna innan man köper ett fordon. På samma sätt som många andra japanska märken är Nissan också det mest tillförlitliga märket. Det kommer på 9:e plats av 32 fordonsmärken runt om i världen vilket är mycket stort. Rogue har ett utmärkt tillförlitlighetsbetyg från J.D Power på 82 av 100.

Säkerhet

Säkerheten är en av de mest avgörande faktorerna för att bedöma tillförlitligheten hos ett fordon. Nissan har tillverkat mycket säkra fordon med ett tillfredsställande antal säkerhetsfunktioner. Rogue krocktestades av NHTSA och de gav den 4 av 5 stjärnor. dessutom har den många andra funktioner som lane departure warning, krockkuddar, automatiska nödbromsar etc.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper oss också att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Nissans brukar hålla sitt värde ganska bra på grund av sina motorer och delar av hög kvalitet. Den genomsnittliga värdeminskningen för en Nissan bil är 42 % efter 5 år. Avskrivningsgraden för Rogue är dock cirka 50 % efter 5 år.

  Nissan Cube Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är det område där de flesta bilar förlorar sina kunder. Japanska biltillverkare som Nissan och Toyota är dock kända för sina låga underhålls- och reparationskostnader. Den genomsnittliga underhålls- och reparationskostnaden för Rogue är cirka 500 dollar per år.

FAQ

Är Nissan Rogue en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Rogue är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Nissan Rogue?

Rogue är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 2WD

Vad är hästkrafterna i en Nissan Rogue och har den en turbo?

Nissan Rogue har 181 hästkrafter och ett vridmoment på 181 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Nissan Rogue har 19 X 7 tums aluminiumhjul fram och 19 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Håller Nissan Rogue länge?

Enligt The Drive ska Nissan Rogue hålla i cirka 200 000 mil. Detta är endast möjligt om ditt fordon får regelbunden service och eventuella problem upptäcks snabbt. The Drive upptäckte att fjädringsljud och CVT-fel var de vanligaste problemen.

Vilket årsmodell av Nissan Rogue har problem?

Snabbt svar: Undvik Rogue årsmodeller 2008-2016 och 2018. Det finns många problem med Nissan Rogue årsmodellerna, särskilt med växellådorna. Endast de senaste Rogue-modellerna har fått väldigt få klagomål, särskilt från årsmodellerna 2017, 2020 och 2021.

Vilka problem har Nissan Rogue?

  • Kan man lita på Nissans CVT?
  • Nissan problem med automatisk nödbromsning (AEB).
  • Soltaket skramlar och exploderar.
  • Felaktig bränslemätare.
  • OCS varning och problem med krockkuddar.
  • EVAP-stoppar och gasutsläpp.
  Nissan Juke Tillförlitlighet

Vilka nackdelar finns det med att köpa en Nissan Rogue?

  • Långsam att accelerera. Det största problemet med Nissan Rogue 2020 är dess oförmåga att accelerera. Detta är inte något du bör förvänta dig av en crossover-SUV.
  • En daterad infotainmentskärm.
  • Dålig sikt.
  • Interiörmaterialen verkar inte vara av hög kvalitet.

Har Nissan Rogue problem med växellådan?

I en rapport från Car Complaints som publicerades den 4 april 2021 står det att Nissan står inför en grupptalan för pågående transmissionsproblem som plågar både Nissan Pathfinder (och Nissan Rogue). Dessa transmissionsproblem gör att båda fordonen ”lurar”, rycker och skakar och sedan stannar av, enligt kärandena.

Hur länge håller Nissan Rogue-transmissioner?

Vi har sett Rogue-transmissioner hålla mellan 130 000-180 000 miles i genomsnitt. En ersättningsväxellåda av hög kvalitet kan dock hålla mycket längre om alla konstruktionsproblem har korrigerats och fordonet underhålls.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts