Mini Cooper Paceman Tillförlitlighet

Den brittiska biltillverkaren Mini Cooper har varit ganska känd för sina småbilar och ägs också av BMW. Paceman är en 3-dörrars kompakt SUV som är utformad i Minis lilla designstil. Bilen har utgått sedan 2016 och den har ersatts av Mini Countryman.

Översikt

Paceman har funnits på marknaden sedan 2012 och den lades ned 2016, men det är fortfarande en bra gammal bil att köpa på grund av Mini Cars kördynamik och karossdesign. Paceman har funnits i flera utrustningsnivåer och basmodellen har en 1,6 L BMW/Mini I4-motor med en 1,6 L BMW/Mini I4-motor med ett AWD-system.

Tillförlitlighet

Att hitta en bils tillförlitlighet är det mest grundläggande man bör göra innan man köper en bil eftersom det säger nästan allt om en bil. Mini Cooper har funnits i USA i många år och ansågs inte vara det mest tillförlitliga märket, men det har förbättrats mycket nu. Cooper Coupe har dock ett hyfsat tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärder är också en del av tillförlitligheten. Säkerhetsfaktorn har alltid varit stor i Mini Cooper-bilar på grund av deras fantastiska material och funktioner. Coupe har inte krocktestats av vare sig IIHS eller NHTSA, men den har bra säkerhetsfunktioner som låsningsfria bromsar, krockkuddar, stabilitetskontroll osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper också till att bedöma en bils tillförlitlighet. Mini Cooper har varit ganska hygglig när det gäller att förlora sitt värde och de förblir mycket högt värderade. Paceman är en gammal bil och den har minskat i värde med cirka 49 % efter fem år.

  Cadillac ELR Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste delen av tillförlitligheten. De bilar som kräver mycket underhåll är mest benägna att få negativa omdömen av ägarna. Mini Cooper har ansetts vara ett dyrt märke när det gäller underhåll och reparationer. Paceman har en underhållskostnad på cirka 846 dollar per år för allt underhåll och alla reparationer.

FAQ

Är Mini Cooper Paceman en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mini Cooper Paceman är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mini Cooper Paceman?

Mini Cooper Paceman är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Mini Cooper Paceman och har den en turbo?

Mini Cooper Paceman har 121 hästkrafter och ett vridmoment på 118 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Mini Cooper Paceman har 17 X 7 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Är Mini Cooper Paceman en bra bil?

Standard sportfjädring innebär att Paceman är lägre än Countryman, men den upphöjda sitsen ger bra utsikt över vägen. Den fyrcylindriga 1,6-liters turbomotorn med 181 hk i Cooper S är samma som i MINI-familjen. Det är en fantastisk bil med mycket karaktär.

Varför lades Mini Paceman ned?

BMW:s chefer beslutade att skrota Paceman eftersom den var för lik Minis Countryman och beslutade att göra sig av med den.

  Mercedes Benz E Class Tillförlitlighet

Hur många mil håller Mini Cooper Paceman?

Mini Paceman kan köra mellan 200 000 och 250 000 mil om de underhålls ordentligt och körs med försiktighet. Om du körde 15 000 mil per kalenderår skulle Mini hålla i 13-17 år innan den behöver repareras eller bytas ut.

Vilka är de vanligaste problemen med Mini Coopers?

  • Främre kylarstöd och kylarslang
  • Timingkedjan kan skapa buller och vibrationer genom att den rör sig.
  • Elektrisk servostyrningspump
  • Problem med variabel ventilstyrning.
  • Läckage av vattenpumpen och termostathuset
  • Fel på kopplingen
  • Fel och problem med växellådan

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts