Mini Cooper Roadster S / JCW Tillförlitlighet

Den brittiska biltillverkaren Mini Cooper har varit ganska känd för sina småbilar och ägs också av BMW. Mini Roadster tillverkades av företaget som en tvåsitsig 2-dörrars cabrioletbil precis som Coupe-modellen. Bilen har utgått, men den är fortfarande en snygg bil att köpa.

Översikt

Mini Roadster introducerades första gången 2011 och den introducerades tillsammans med en Coupe-version. Roadster S / JCW har en 1,6 L I4 turbomotor med turbo som producerar maximalt 208 hästkrafter och den kan gå från 0 till 60 mph på bara 6,4 sekunder. Det finns fyra utrustningsnivåer av denna bil som heter Cooper, Cooper S, Cooper SD och John Cooper Works.

Tillförlitlighet

Att hitta en bils tillförlitlighet är det mest grundläggande man bör göra innan man köper en bil eftersom den berättar nästan allt om en bil. Mini Cooper har funnits i USA i många år och det ansågs inte vara det mest tillförlitliga märket, men det har förbättrats mycket nu. Cooper Roadster S / JCW har dock ett mycket genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 2,5 av 5 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärder är också en del av tillförlitligheten. Säkerhetsfaktorn har alltid varit stor i Mini Cooper-bilar på grund av deras fantastiska material och funktioner. Roadster S/JCW har inte krocktestats av vare sig IIHS eller NHTSA, men den har bra säkerhetsfunktioner som traktionskontroll, adaptiv farthållare, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper också till att bedöma en bils tillförlitlighet. Mini Cooper har varit ganska hygglig när det gäller att förlora sitt värde och de förblir mycket högt värderade. Roadster S/JCW är en gammal bil och den har minskat i värde med cirka 31 % efter fem år.

  Genesis GV80 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste delen av tillförlitligheten. De bilar som kräver mycket underhåll är mest benägna att få negativa omdömen av ägarna. Mini Cooper har ansetts vara ett dyrt märke när det gäller underhåll och reparationer. Roadster S / JCW har en underhållskostnad på cirka 846 dollar per år för allt underhåll och alla reparationer.

FAQ

Är Mini Cooper Roadster S / JCW en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mini Cooper Roadster S / JCW är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mini Cooper Roadster S / JCW?

Mini Cooper Roadster S / JCW är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Tvåsitsig

Vad är hästkrafterna i en Mini Cooper Roadster S / JCW och har den en turbo?

Mini Cooper Roadster S / JCW har 208 hästkrafter och ett vridmoment på 192 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mini Cooper Roadster S / JCW?

8,5 kubikfot ( 0,241 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mini Cooper Roadster S / JCW har 17 X 7 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts