Mini Cooper Coupe Tillförlitlighet

Den brittiska biltillverkaren Mini Cooper har varit ganska känd för sina småbilar och ägs också av BMW. Mini Coupe tillverkades av företaget som en tvåsitsig 2-dörrars bil med en bra motor och många funktioner. Bilen har lagts ned, men den är fortfarande en snygg bil att köpa.

Översikt

Mini Coupe introducerades första gången 2011 och den introducerades tillsammans med en roadsterversion. Coupe har en 1,6 L turboladdad motor som producerar maximalt 208 hästkrafter och den kan gå från 0 till 60 mph på bara 6,4 sekunder. Det finns fyra utrustningsnivåer som introducerades av denna bil och som heter Cooper, Cooper S, Cooper SD och John Cooper Works.

Tillförlitlighet

Att hitta en bils tillförlitlighet är det mest grundläggande man bör göra innan man köper en bil eftersom den berättar nästan allt om en bil. Mini Cooper har funnits i USA i många år och det ansågs inte vara det mest tillförlitliga märket, men det har förbättrats mycket nu. Cooper Coupe har dock ett mycket genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 2,5 av 5 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärder är också en del av tillförlitligheten. Säkerhetsfaktorn har alltid varit stor i Mini Cooper-bilar på grund av deras fantastiska material och funktioner. Coupe har inte krocktestats av vare sig IIHS eller NHTSA, men den har bra säkerhetsfunktioner som traktionskontroll, adaptiv farthållare, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper också till att bedöma en bils tillförlitlighet. Mini Cooper har varit ganska hygglig när det gäller att förlora sitt värde och de förblir mycket högt värderade. Coupe är en gammal bil och den har minskat i värde med cirka 31 % efter fem år.

  Chevrolet Express Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste delen av tillförlitligheten. De bilar som kräver mycket underhåll är mest benägna att få negativa omdömen av ägarna. Mini Cooper har ansetts vara ett dyrt märke när det gäller underhåll och reparationer. Coupe-modellen har en underhållskostnad på cirka 846 dollar per år för allt underhåll och alla reparationer.

FAQ

Är Mini Cooper Coupe en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cooper Coupe är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mini Cooper Coupe?

Cooper Coupe är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Two-Seaters

Vad är hästkrafterna i en Mini Cooper Coupe och har den en turbo?

Cooper Coupe har 181 hästkrafter och ett vridmoment på 177 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Cooper Coupe har 16 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 16 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilket årsmodell av Mini Cooper bör man undvika?

Några av de lägsta förutspådda tillförlitlighetssiffrorna visar att 2006-2012 är det sämsta året för Mini Cooper. Det fanns även problem med tidigare modeller under 2000-talet.

Vilka är de vanligaste problemen med Mini Coopers?

  • Främre kylarstöd och kylarslang.
  • Rörelser i styrkedjan kan ge upphov till buller och vibrationer.
  • Elektrisk servostyrningspump.
  • Problem med variabel ventilstyrning (VVT).
  • Vattenpump och termostathus läcker.
  • Fel på kopplingen.
  • Problem med och fel på växellådan.
  Mini Cooper Coupe S / JCW Tillförlitlighet

Hur länge brukar Mini Coopers hålla?

Minis kan hålla mellan 200 000 och 250 000 mil om de underhålls på rätt sätt och körs försiktigt. Om du körde 15 000 mil per kalenderår håller din Mini Cooper i 13-17 år innan den behöver repareras eller bytas ut.

Är en begagnad MINI ett bra köp?

Det är en bra begagnad bil att köpa. MINI:s är en premium småbil. Du kommer att behöva betala mer för den. Det finns många anledningar att välja denna baby BMW, bland annat de bra återförsäljarna och tillförlitligheten, samt den roliga körupplevelsen och den vackra stilen.

Har tillförlitligheten hos Mini Cooper förbättrats?

Mini Coopers tillförlitlighet har förbättrats avsevärt sedan den senaste stora omkonstruktionen. Från och med 2015 har CR gett Mini ett tillförlitlighetsbetyg som ligger över genomsnittet. Enligt CR:s senaste undersökningar är Minis årsmodeller 2015-2019 de bästa att köpa begagnat.

Vilken är den bästa MINI-modellen att köpa?

MINI Cooper Cabriolet är utan tvekan den mest fashionabla modellen i MINI-sortimentet. Även om bagageutrymmet kan vara mindre är det ett litet pris för det leende du kommer att få när du kör med taket nere i solen.

Är en Mini Cooper bra i snö?

Den klarar av att köra på stadsgator såväl som på landsbygden med måttlig snö. Den är framhjulsdriven och väger 2 000 pund. Detta ger den ett bra grepp. Djupare snö kan vara farligt eftersom bilen är mycket låg och kan fastna. Allvädersdäck rekommenderas.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts