Mini Cooper Coupe S / JCW Tillförlitlighet

Den brittiska biltillverkaren Mini Cooper har varit ganska känd för sina småbilar och ägs också av BMW. Mini Coupe tillverkades av företaget som en tvåsitsig 2-dörrars bil med en bra motor och många funktioner. Bilen har utgått, men den är fortfarande en snygg bil att köpa.

Översikt

Mini Coupe introducerades första gången 2011 och den introducerades tillsammans med en roadsterversion. Coupe S / JCW har en 1,6 L I4 turbomotor med turboladdning som ger maximalt 208 hästkrafter och den kan gå från 0 till 60 mph på bara 6,4 sekunder. Det finns fyra utrustningsnivåer som introducerades av denna bil och som heter Cooper, Cooper S, Cooper SD och John Cooper Works.

Tillförlitlighet

Att hitta en bils tillförlitlighet är det mest grundläggande man bör göra innan man köper en bil eftersom den berättar nästan allt om en bil. Mini Cooper har funnits i USA i många år och det ansågs inte vara det mest tillförlitliga märket, men det har förbättrats mycket nu. Cooper Coupe S / JCW har dock ett mycket genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 2,5 av 5 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärder är också en del av tillförlitligheten. Säkerhetsfaktorn har alltid varit stor i Mini Cooper-bilar på grund av deras fantastiska material och funktioner. Coupe S/JCW har inte krocktestats av vare sig IIHS eller NHTSA, men den har bra säkerhetsfunktioner som traktionskontroll, adaptiv farthållare, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper också till att bedöma en bils tillförlitlighet. Mini Cooper har varit ganska hygglig när det gäller att förlora sitt värde och de förblir mycket högt värderade. Coupe S/JCW är en gammal bil och den har minskat i värde med cirka 31 % efter fem år.

  Mini Cooper Coupe Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste delen av tillförlitligheten. De bilar som kräver mycket underhåll är mest benägna att få negativa omdömen av ägarna. Mini Cooper har ansetts vara ett dyrt märke när det gäller underhåll och reparationer. Coupe S/JCW har en underhållskostnad på cirka 846 dollar per år för allt underhåll och alla reparationer.

FAQ

Är Mini Cooper Coupe S / JCW en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mini Cooper Coupe S / JCW är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mini Cooper Coupe S / JCW?

Mini Cooper Coupe S / JCW är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Two-Seaters

Vad är hästkrafterna i en Mini Cooper Coupe S / JCW och har den en turbo?

Mini Cooper Coupe S / JCW har 208 hästkrafter och ett vridmoment på 192 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Mini Cooper Coupe S / JCW har 17 X 7 tums aluminiumfälgar fram och 17 X 7 tums aluminiumfälgar bak.

Vilka årsmodeller av Mini Coopers bör man undvika?

Mini Coopers sämsta år är 2006 till 2012, enligt några av de lägsta tillförlitlighetsbetygen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts