Mercedes Benz E Class Tillförlitlighet

Mercedes är en tysk biltillverkare och har varit ett av de mest lyxiga, förstklassiga och pålitliga märkena på marknaden i mer än hundra år. E-klassbilarna omfattar mellanstora ledarbilar med 4-dörrars sedans som uteslutande är av premiumkvalitet och roliga att köra.

Översikt

Mercedes E-klassbilar har funnits på marknaden i flera år och är för närvarande i sin femte generation. Bilarna har olika drivlinor som sträcker sig från en 1,6 liters turbomotor till den största 4,0 liters turbomotorn. Mercedes erbjuder även en hybridmodell av E-klass. Dessa bilar har många funktioner och interiören är extremt extravagant att sitta i.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet diskuteras ofta som en av de viktigaste frågorna för köparna innan de köper ett fordon. Mercedes har funnits på marknaden och de har gjort sitt avtryck, men de extremt lyxiga bilarna har också höga underhållskostnader. E-klassbilarna har varit ganska solida och de har ett tillförlitlighetsbetyg på 75 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn är en del av tillförlitligheten och den är också en dealbreaker för många människor. Mercedes, precis som andra tyska bilar, har ett rykte om sig att ha bra säkerhetsåtgärder. E-Klass-bilarna har krocktestats av IIHS och fått bra resultat och den har också plockats in i utmärkelsen ”Top Safety Pick+”. Säkerhetsfunktionerna omfattar automatisk nödbromsning, varning för kollisioner framåt, Mercedes Pre-Safe osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig för många människor eftersom det finns många bilar där ute som förlorar sitt värde väldigt snabbt. Mercedes har ett gott rykte om att hålla sitt värde och de förlorar cirka 45 % av sitt ursprungliga värde efter 5 år. E-klassbilar förlorar specifikt omkring 50 % av sitt värde efter 5 år.

  Kia Carnival Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste faktorn för bilars tillförlitlighet och många tror att Mercedesbilar kostar mycket mer i underhåll än sina andra rivaler i USA. E-Klass-bilar har en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 900 dollar per år.

FAQ

Är Mercedes-Benz E-Klass en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-Benz E-Klass är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-Benz E-Klass?

Mercedes-Benz E-Klass är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Medelstora bilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-Benz E-Klass och har den en turbo?

Mercedes-Benz E-Klass har 255 hästkrafter och ett vridmoment på 273 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-Benz E-Klass?

13,1 kubikfot ( 0,371 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-Benz E-Klass har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Håller Mercedes E-Klass länge?

Mercedes E350-motorn förväntas hålla mellan 200 000 och 250 000, eller 13 till 17 år. Detta varierar beroende på modellår och hur väl fordonet underhålls. Dessa körsträckor är möjliga om du tar hand om din Mercedes.

Vilket årsmodell av Mercedes E-klass är mest tillförlitligt?

E-Klass 2012 är en topprankad lyxsedan i mellanstorleksklassen enligt U.S. News & World Report. Om du letar efter en bra och pålitlig begagnad Mercedes är detta ett utmärkt val. V6-standarden är inget att skämmas för, och V8:an med dubbelturboaggregat har en rejäl kick.

  Dodge Magnum Tillförlitlighet

Är Mercedes-Benz E350 pålitlig?

Ja, Mercedes-Benz E350 anses vara en pålitlig bil. Det är ett utmärkt val för familjer som vill ha något snyggt och pålitligt. Långt ifrån den bästa dock. Betyget för Mercedes-Benz E350 Reliability är 3,0 av 5. Den rankas på plats 27 av 32 bland alla märken.

Vad betyder E-Class i Mercedes?

Mercedes-Benz E-Klass är en serie av ledarbilar som tillverkas av den tyska biltillverkaren Mercedes-Benz. Den finns i en mängd olika motor- och karosskonfigurationer. Mercedes-Benz E-Klass var en akronym som stod för Einspritzmotor, vilket är tyska för bränsleinsprutningsmotor.

Är en Mercedes E-Klass en bra bil?

Bilen Mercedes-Benz E-klass är ett bra val. Det finns tre karossalternativ tillgängliga. Den erbjuder kraftfulla motoralternativ, bra bensinförbrukning och smidig körning. Interiören är också en av de mest lyxiga i sin klass, med bekväma framsäten och mycket teknik.

Är E-klass bekvämare än Mercedes-Benz C-klass?

E-Klass är, föga förvånande, större än C-Klass. E-Klass har mer utrymme i baksätet än C-Klass och gott om huvud- och benutrymme. E-Klassens bagageutrymme på 540 liter, som är större än många av de viktigaste konkurrenterna, har en större öppning än C-Klass och gör det lättare att lasta.

Har Mercedes E-klass Apple CarPlay?

Apple CarPlay finns på begagnade Mercedes-Benz-bilar. Det kompletterar funktioner som ditt infotainmentsystem för att ansluta Hackettstown pendla. Den här funktionen finns också på många Mercedes-Benz-modeller. Apple CarPlay i Mercedes-Benz Sedans E-Klass Sedans Cabriolet, Wagon

  Jaguar F-Pace SVR Tillförlitlighet

Har Mercedes E-Klass adaptiv farthållare?

Ja, den nya Mercedes-Benz E-klass har adaptiv farthållare. Med den här funktionen kan föraren ställa in en önskad hastighet och ett önskat avstånd bakom andra framförvarande fordon. Den adaptiva farthållaren håller ett säkert avstånd till dessa fordon samtidigt som den håller en konstant hastighet. Mercedes-Benz DISTRONIC Plus finns på många nya Mercedes-Benz bilar, bland annat Mercedes-Benz C-klass och GLC. DISTRONIC PLUS med styrassistans håller dig i din fil.

Har Mercedes E-klass 7 säten?

Sittplatser bak: Det går att få sju personer att få plats i Mercedes E-klass. Det finns två sätesrader. Den första raden har fyra platser och den andra raden har tre platser. Är utrymme vad du vill ha? E-Klassen förblir pappan. Mercedes har bekräftat att E-Klass-vagnen kommer att finnas tillgänglig med en tredje rad med barnstolar.

Populära tidigare modeller – Vilken årsmodell av E-Klass Mercedes är bäst?

  • 1992 E-Klass 400E Sedan.
  • 2000 E-Class E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klass E320 Sedan. Via: IIHS.
  • 1994 E-klass E420 Sedan.
  • 1985 E-Klass 300CD Coupé.
  • 2010 E-Klass Sedan.
  • 2008 E-Klass Sedan.
  • 2009 E-Klass Sedan.

Vilket år ändrades E-Klass-modellen?

E-Klass-serien omformades helt och hållet inför 1996 års modellår. Den största förändringen av bilens kaross är dess större storlek och mindre lådighet än tidigare modeller.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts