Lincoln Corsair Tillförlitlighet

Lyxbilar från Lincoln är vanligtvis bra när det gäller tillförlitlighet. Lincoln Corsair är en kompakt lyxig crossover SUV som tillverkas av Lincoln, lyxmärket från Ford Motor Company. Den började tillverkas 2020 och ersatte Lincoln MKC.

Översikt

Lincoln Corsair förväxlas ibland med Ford Corsair på grund av likheten i namnet. Det finns dock en hel del skillnader. Den 5-dörrars SUV:n finns i både framhjuls- och fyrhjulsdrivna layouter. En 2,0-liters EcoBoost Turbo I4-motor driver Corsair och producerar 250 hästkrafter. Motorn är kopplad till en 8-växlad automatisk växellåda som hjälper Corsair att accelerera från 0 till 60 på 6,2 sekunder.

Tillförlitlighet

Lyxbilar ska få ett fullgott betyg på alla avdelningar. Det är dock inte fallet med alla lyxbilar från olika märken. Lyckligtvis är Corsair en av de lyxbilar som är värd varje spenderad krona. Enligt J.D. Power har 2021 års Lincoln Corsai ett prognostiserat betyg på 87 av 100.

Säkerhet

Lincoln Corsairs prestanda är utmärkt i alla parametrar för att avgöra tillförlitligheten. Enligt NHTSA fick Corsair ett femstjärnigt övergripande säkerhetsbetyg i krock- och säkerhetstester.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden för nästan alla fordon från märket Lincoln ligger på samma procentsats, de brukar inte hålla sitt värde så bra med tiden. Lincoln Corsair är inget undantag, den har en beräknad värdeminskning på 51 % efter 5 år.

Underhåll och reparation

Lyxbilarna kräver vanligtvis lite extra underhåll eftersom de är dyra. Lincoln Corsairrr kommer att kosta cirka 11 121 dollar i underhålls- och reparationskostnader under de första 10 åren.

  Lincoln MKT Tillförlitlighet

FAQ

Är Lincoln Corsair en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lincoln Corsair är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lincoln Corsair?

Lincoln Corsair är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Lincoln Corsair och har den en turbo?

Lincoln Corsair har 266 hästkrafter och ett vridmoment på NA lb-ft. Motorn är en gas/elektrisk I-4 med en cylindervolym på 2,5 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Lincoln Corsair?

7,8 tum ( 19,81 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln Corsair har 19 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts