Lincoln MKX Tillförlitlighet

Under de senaste åren har Lincoln lanserat några av de bästa lyxbilarna på marknaden. Lincoln MKX är en mellanstor lyxig crossover-SUV som tillverkas och säljs av Lincoln, Ford Motors lyxmärke. Den började tillverkas redan 2016.

Översikt

Lincoln MKX var den första crossover-SUV som erbjöds av Lincoln och är för närvarande i sin andra generation. Den finns tillgänglig med både framhjuls- och fyrhjulsdrift. En 3,7 Cyclone V6-motor driver den nya MKX som ger 335 hästkrafter. Den accelererar från 0 till 60mph på cirka 5,9 vilket är genomsnittligt för en lyxig SUV.

Tillförlitlighet

Bilarna från Lincoln brukar vara bra när det gäller tillförlitlighetsbetyg. Ibland ligger de i toppen av listan medan de ibland bara ligger runt genomsnittet. Lincoln MKX är dock bättre än bara genomsnittlig med ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0, vilket bidrar till att MKX hamnar på plats 9 av 14 för lyxiga mellanstora SUV:er. Enligt J.D. Power har 2016 års Lincoln MKX det högsta betyget bland andra modeller med ett betyg på 80 av 100.

Säkerhet

Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) fick MKX ett ganska bra resultat med fem stjärnor som sammanlagd totalpoäng i både krock- och säkerhetstester. Lincoln MKX får också bra resultat i IIHS säkerhetstester, vilket gör den till en av de finaste säkra fyrhjulingarna på vägen.

Avskrivningsgrad

Lincoln är känd för att inte hålla sitt värde så bra med tiden. Lincoln MKX är dock bättre än de andra syskonen i ”MK”-familjen. 2018 års Lincoln MKX har en prognostiserad avskrivningsgrad på 35 % efter 5 år, vilket är lägst jämfört med de andra lyxbilarna från Lincoln.

  Chevrolet Sonic Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Lyxfordon är ganska dyra när det gäller underhålls- och reparationskostnader. Lincoln MKX har dock årliga underhållskostnader på cirka 811 dollar, vilket fortfarande är lägre än det genomsnittliga branschfordonet.

FAQ

Är Lincoln MKX en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lincoln MKX är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lincoln MKX?

Lincoln MKX är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Lincoln MKX och har den en turbo?

Lincoln MKX har 303 hästkrafter och ett vridmoment på 278 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,7 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln MKX har 20 X 9 tums aluminiumhjul fram och 20 X 9 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil kan en Lincoln MKX hålla?

Din Lincoln MKX ska hålla så länge som möjligt. Din MKX håller 200 000 mil om du gör ditt bästa för att underhålla den.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts