Lincoln MKS Tillförlitlighet

Lincoln MKS är en fullstor lyxsedan som började tillverkas 2008. MKS var den andra Lincoln som antog MK-namnet. MKS var också den längst producerade sedanen som såldes av en amerikansk biltillverkare (Ford Motor Company) fram till 2016. Denna 4-dörrars sedan fortsatte sin produktion fram till 2016. Den 4-dörrars SUV:n finns i både framhjuls- och fyrhjulsdriftsutförande.

Översikt

Den fullstora lyxsedanen MKS imponerade på kunden med en bra kraftfull motor och extra storlek jämfört med andra fordon i ”MK”-sektorn. I den senaste modellen av Lincoln MKS driver en 3,6-liters EcoBoost V6-motor med 365 hästkrafter denna eleganta och stilrena lyxsedan. MKS kan gå från noll till 60mph på 5,8 sekunder och

Tillförlitlighet

Flera faktorer påverkar direkt tillförlitligheten hos ett fordon. Fordon från Lincoln är ett bra val att äga när det gäller en begagnad bil kan de vara helt tillförlitliga. Lincoln MKS tillförlitlighetsbetyg är 3,0 av 5,0. vilket är ganska bra. Även med detta betyg hamnar Lincoln MKS på plats 3 av 19 lyxiga fullstora SUV:er.

Säkerhet

Enligt National Highway Traffic Safety Administration fick 2016 års MKS ett femstjärnigt helhetsbetyg, vilket är ganska imponerande. Lyxsedanen är full av komfort och säkerhetsåtgärder, vilket gör den till en av de mest önskvärda lyxbilarna att äga. MKS får också ett bra betyg i den övergripande utvärderingen av säkerhetstesterna från IIHS.

Avskrivningsgrad

Lincoln har ett dåligt rykte när det gäller att hålla sitt värde, den har det femte sämsta återförsäljningsvärdet på listan över alla biltillverkare med fordon som förlorar mer än sextio procent av sitt ursprungliga värde inom bara fem år. Lincoln MKS liknar även de andra fordonen och har en hög avskrivningsgrad på 34,5 procent inom bara 1 år.

  Lincoln Corsair Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparationer bidrar till att bestämma den totala ägandekostnaden för ett fordon. Denna kostnad är vanligtvis hög när det gäller lyxfordon. Enligt Consumer Reports visar dock undersökningar att en Lincoln-bil kostar mycket mindre att äga än någon av sina lyxkonkurrenter. Den genomsnittliga totala årliga kostnaden för reparation och underhåll av en Lincoln MKC är 886 dollar.

FAQ

Är Lincoln MKS en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lincoln MKS är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Lincoln MKS?

Lincoln MKS är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Lincoln MKS och har den en turbo?

Lincoln MKS har 305 hästkrafter och ett vridmoment på 280 lb-ft. Motorn är en vanlig blyfri V-6-motor med en cylindervolym på 3,7 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Lincoln MKS?

19,2 kubikfot ( 0,544 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Lincoln MKS har 19 X 8 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller en Lincoln MKS?

Hur väl du tar hand om din Lincoln MKS från 2009 avgör hur länge den kan leva. Den kan hålla mellan 200 000 och 400 000 mil om den underhålls ordentligt.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts