Lexus GS F Tillförlitlighet

Lexus, Toyotas lyxdivision, lanserades 1989 med den stora sedanen LS 400. Men det var crossover-modellen RX 300, en av världens första bilbaserade crossovers, som skapade ett riktmärke inte bara för lyxmärken utan även för andra märken och gjorde att Lexus kunde ta över förstaplatsen. GS 350 F Sport lägger till ett bakhjulsstyrningssystem för förbättrad hantering på bakhjulsdrivna modeller.

Översikt

Den fjärde generationens modell visades i bakhjulsdriven GS 350 (GRL10) form, driven av en V6-motor kopplad till en sexväxlad automatlåda. Det finns tre körlägen, från det bränslesnåla Eco till Sport S och Sport S+ som möjliggör mer sportiga växelbyten och inställningar av motorns gaspådrag samt justeringar av fjädringsdämpare och styrning Nya större 14-tumsbromsar är standard liksom 19-tums F Sport-fälgar, en ny främre stötfångare, en ny bakre spoiler, en ny F Sport-rat, F Sport-stolar och ett nytt fjädringssystem med AVS justerbara dämpare.

Tillförlitlighet

Lexus GS F 2020 är en mycket bra och trevlig sportlimousin, men den är omgiven av bättre prestanda och bättre erbjudanden. Flare Yellow är det mest populära och djärvaste färgalternativet som erbjuds. Lexus GS F 2020 är inte den bästa sport-sedanen, men den är bra.

Säkerhet

GS F har även ett system för körfältshållning på motorväg med styrassistans och körfältsvarning. Det är inte lika avancerat som Toyota/Lexus senaste generationens Lane Tracing Assist, men inte dåligt för en bil som inte har uppdaterats nämnvärt sedan lanseringen av fjärde generationens GS 2012. Det finns en assistansfunktion för preklusion vid inbromsning med fotgängardetektion, övervakning av döda vinklar, varning för korsande trafik bakåt och en standardkamera bakåt.

  Maybach 62 Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

En Lexus GS F 350 kommer att skrivas av med 40 % efter 5 år och har ett 5-årigt återförsäljningsvärde på 32 592 dollar.

Underhåll och reparation

Den uppskattade kostnaden för att underhålla och reparera en Lexus GS F varierar mellan 95 och 3506 dollar, med ett genomsnitt på 347 dollar.

VANLIGA FRÅGOR

Är Lexus GS F en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lexus GS F är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Lexus GS F?

Lexus GS F är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Lexus GS F och har den en turbo?

Lexus GS F har 467 hästkrafter och ett vridmoment på 389 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lexus GS F?

14,1 kubikfot ( 0,399 m3 )

Hur stor markfrigång har Lexus GS F?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lexus GS F har 19 X 9 tum smidda aluminiumhjul fram och 19 X 10 tum smidda aluminiumhjul bak.

Är GS F värd det?

GS F är inte en hot rod. GS F har ett rymligt bagageutrymme och en rymlig interiör. Den har också en rad standardiserade förarstödstekniker. GS F är ett utmärkt val om du letar efter prestanda och distinktion i segmentet lyxsedaner i mellanstorlek.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts