Lexus LC Tillförlitlighet

Lexus har fått erkännande för sina lyxbilar i fullstorlek, som den sofistikerade LS-sedanen, och för sina populära SUV:er, som den ursprungliga RX:n. Dess sportiga IS-sedan och subkompakta UX crossover representerar det bästa värdet. Lexus utvecklade LC Grand Tourer för att använda GA-L-plattformen som LS-sedanen använder tillsammans med den fullstora XF50-serien. Det är den första Lexus-modellen som använder GA-L-plattformen. Enligt Lexus står namnet ”LC” för ”Luxury Coupe”.

Översikt

Det bultande hjärtat i standardmodellen LC500 är Lexus högpresterande 5,0-liters V-8, som ger 471 hästkrafter och ett vridmoment på 398 pundfot. Tillsammans med en snabbväxlande men ändå mjuk 10-växlad automatlåda producerar den härlig rock ’n’ roll med intern förbränning som är lika behaglig för öronen som resten av LC:n är för ögonen. Den andra drivlinan som erbjuds är LC500h:s 354 hk starka gas-elektriska drivlina, som kombinerar en 3,5-liters V-6, ett par elmotorer och ett 1,1 kWh litiumjonbatteri.

Tillförlitlighet

Lexus har ett oklanderligt rykte när det gäller tillförlitlighet, ägarförhållanden och undersökningar av återförsäljare, vilket tyder på att förstklassig kundservice och problemfri körning bör vara realistiska förväntningar. Lexus LC 2021 har ett förutspått tillförlitlighetsbetyg på 86 av 100. Ett J.D. Power-betyg på 91-100 anses vara bäst, 81-90 är utmärkt, 70-80 är genomsnittligt och 0-69 är rimligt och anses vara under genomsnittet.

Säkerhet

Den lyxiga SUV:n har fått en IIHS Top Safety Pick+-beteckning varje år sedan 2015, och missade endast 2018 då Lexus fick en Top Safety Pick-beteckning. Lexus LC fick 4,8 av 5 stjärnor i betyg.

  Kia K5 Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

I genomsnitt förlorar en LC500 9 800 dollar per år eller 12 % i relativa termer. Det är viktigt att tolka detta som en genomsnittlig siffra.

Underhåll och reparation

Den uppskattade kostnaden för att underhålla och reparera en Lexus LC500 ligger mellan 95 och 1860 dollar, med ett genomsnitt på 271 dollar.

FAQ

Är Lexus LC en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lexus LC är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Lexus LC?

Lexus LC är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en Lexus LC och har den en turbo?

Lexus LC har 471 hästkrafter och ett vridmoment på 398 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lexus LC?

5,4 kubikfot ( 0,153 m3 )

Hur stor markfrigång har Lexus LC?

5,2 tum ( 13,21 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lexus LC har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 9,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Lexus LC 500 en superbil?

Lexus LC 500 och Audi R8 är två exempel. Dessa superbilar är mycket dyra, men de är fortfarande relativt prisvärda när de väl har samlat på sig några år och mil.

Vad står LC för i Lexus?

LEXUS LC. LC står för Luxury Coupe. Bilen är en kombination av lyxen hos en flaggskeppssalong och den sportiga, eleganta estetiken hos en grand touring coupé. Flaggskeppets två-plus-2 är utformad i alla dimensioner för att ge en unik och givande körupplevelse.

  Lexus SC Tillförlitlighet

Är en Lexus bättre än en BMW?

Lexus har bättre kvalitet än BMW. Lexus är 33 % bättre än BMW-bilar när det gäller tillförlitlighet och kvalitet. Dessa bilar är byggda för att hålla i många år och har anmärkningsvärt pålitliga funktioner.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts