Lexus RC F Tillförlitlighet

RC F är en förbättrad version av RC och kan prestera höga prestanda. Fordonet presenterades på North American International Auto Show 2014 och har kraftfulla egenskaper. Toyotas lyxdivision, Lexus, tillverkar den kompakta, verkställande 2-dörrars coupé Lexus RC F.

Översikt

När det gäller funktioner och komfort passar Lexus RC F perfekt in i divisionen för kompakta executivebilar. RC F har en 2UR-GSE V8-motor med 2UR-GSE V8-motor med 467 hästkrafter och den drivs av en 5,0 L (4 969 ccs). Med Lexus RC F:s kraftfulla V8-motor når den en topphastighet på 170 mph och kan accelerera från 0 till 60 mph på bara 3,96 sekunder.

Tillförlitlighet

Det är allmänt accepterat att Lexusbilar är mer tillförlitliga och hållbara eftersom de tillverkas av ett välkänt pålitligt märke som Toyota. När det gäller effektivitet och prestanda överträffar RC F förväntningarna. Med ett betyg på 4 av 5 stjärnor är den mycket tillförlitlig.

Säkerhet

Sedan Lexus började tillverka bilar har företaget varit känt för att bygga några av de mest tillförlitliga fordonen. Och Lexus RC F är inget undantag. Den tvådörrars coupé är inte bara imponerande i prestanda, utan har också lyckats få Top Safety Pick Plus-betyget från Insurance Institute for Highway Safety.

Avskrivningsgrad

Lexusbilar anses och förväntas generellt hålla sitt värde mer effektivt än vissa andra dyra lyxmärken. En av de finaste lyxbilarna att äga är RC F, som håller sitt värde väl och inte värderas särskilt mycket. Jämfört med andra lyxbilar har den en låg avskrivningsgrad. När det gäller att hålla sitt värde är den alldeles utmärkt. Den uppskattade värdeminskningen för Lexus RC F är 45 procent efter 5 år.

  Chevrolet Suburban Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Trots att Lexus RC F är mycket bekväm tack vare sina lyxfunktioner kräver den inte alltför mycket när det gäller underhålls- och reparationskostnader. Service- och reparationskostnaden för Lexus RC F uppskattas till cirka 754 dollar per år.

FAQ

Är Lexus RC F en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Lexus RC F är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Lexus RC F?

Lexus RC F är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en Lexus RC F och har den en turbo?

Lexus RC F har 472 hästkrafter och ett vridmoment på 395 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Lexus RC F?

10,1 kubikfot ( 0,286 m3 )

Hur stor markfrigång har Lexus RC F?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Lexus RC F har 19 X 9 tum smidda aluminiumhjul fram och 19 X 10 tum smidda aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts