Jeep Compass Tillförlitlighet

Jeep kommer från den militära termen GP, som står för General Purpose Vehicles. Märket är känt för sin förmåga att ständigt producera utmärkta 4×4, SUV och terrängfordon. Jeep Compass är en 5-sitsig SUV som är tillgänglig i ett värdeomfång på 17,79 – 29,34 Lakh*. Den finns tillgänglig i 14 varianter, 2 motorval som är BS6-anpassade och 2 transmissionsval: Manuell och automatisk. Andra viktiga uppgifter om Compass inkluderar en tjänstevikt på och ett bagageutrymme på liter.

Översikt

Compass använder en 2,4 L World I4-gasmotor med 172 hk (128 kW). 2,0 L World-motorn är tillgänglig på 4X2 Sport-modellen med 158 hk (118 kW). En 2,0 l-R4 TDi 103 kW (138 hk; 140 PS) Volkswagen-planerad dieselmotor var tillgänglig för de europeiska och australiensiska affärssektorerna, som 2011 ersattes av 2,2 L Mercedes-Benz OM651.

Tillförlitlighet

2021 Compass har ett förväntat oavbrutet kvalitetsbetyg på 81 av 100. Ett J.D. Power-betyg på 91-100 anses vara det bästa, 81-90 är bra, 70-80 är genomsnittligt och 0-69 är rimligt och anses vara suboptimalt.

Säkerhet

SUV:n har fått imponerande säkerhetsbetyg många år i rad. IIHS gav Jeep compass 2020 betyget ”bra” för sidokollisioner, kollisioner bakåt, takstyrka, skydd för främre passagerare vid små överlappningar och skydd för förare vid små överlappningar.

Återförsäljningsvärde

Återförsäljningsvärdet har de gemensamma pålitliga faktorerna som tid och fordonets skick. En Jeep Compass kommer att värderas ned med 48 % efter 5 år och har ett 5-årigt återförsäljningsvärde på 12 930 dollar.

Underhåll och reparation

Den uppskattade underhållskostnaden för Jeep Compass under 5 år är 51 401 rupier. Den första servicen efter 15000 km och den andra servicen efter 30000 km är kostnadsfri. Den genomsnittliga totala årskostnaden för reparationer och underhåll för en Jeep Compass är 526 dollar, jämfört med ett genomsnitt på 521 dollar för kompakta SUV:er och 652 dollar för alla fordonsmodeller.

  Jeep Patriot Tillförlitlighet

FAQ

Är Jeep Compass en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Compass är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Compass?

Jeep Compass är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Compass och har den en turbo?

Jeep Compass har 180 hästkrafter och ett vridmoment på 175 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,4 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Compass?

8,2 tum ( 20,83 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Compass har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Varför ska du inte köpa en Jeep Compass?

Det finns några skäl att inte köpa en Jeep Compass från 2019. 2019 års Jeep Compass är långsammare än de andra när det gäller den övergripande prestandan. Crossover-motorn med 180 hästkrafter är ett nöje att köra, men automatlådan är långsam och påverkar den totala prestandan.

Vilket år är dåligt för Jeep Compass?

CarComplaints.com har fastställt att Jeep Compass 2007 är det sämsta året för kompakta SUV:er. Detta är inte förvånande med tanke på att det är den första versionen av Compass. Jeeps första försök med Compass var inte perfekt, som så mycket i livet.

Är Compass värd att köpa år 2022?

Jeep Compass 2022 har bättre närvaro på vägen, mer teknik och en finare interiör som erbjuder samma vackra körkvalitet som Compass. Den helt nya Jeep Compass är äntligen här.

Är en begagnad Jeep Compass ett bra köp?

Vi anser att SUV:n Compass är ett mycket kapabelt fordon. Dess utgångspris på Rs 16 lakh gör den till ett bra begagnat alternativ. BRA FÖR: Bekväm körning, utmärkt terrängprestanda. LETA EFTER: Försiktigt: Slitna kopplingar, dieselbränslepump. Jeep lanserade slutligen Compass i Indien 2017.

  Bentley Continental GT Speed Tillförlitlighet

Är Compass bra för långkörning?

Jeep Compass har ingen överlägsen körning, trots att den har ett modernt fjädringssystem och använder högkvalitativa material. Allt beror på vem som kör Jeep Compass och hur väl han förstår körning och hantering.

Har Jeep Compass problem med växellådan?

Dessa problem är ofta lätt synliga. 2021 Jeep Compass transmissionsproblem kan omfatta växlingsfördröjningar, gnissel, hopp, accelerationsproblem, skakningar i alla hastigheter, visslande ljud och en brinnande lukt som kommer från undersidan.

Är Jeep Compass en riktig 4×4?

Det finns två 4×4-alternativ för Jeep(r) Compass. De klarar av alla väderförhållanden. Jeep Active Drive 4×4-system ger dig allt du behöver för den dagliga körningen. Compass Trailhawk(r), som har Jeep Active Drive Low 4×4-system som standard, är den mest mångsidiga kompakta SUV:n.

Ska du köpa en ny Jeep Compass?

Även om den initiala prislappen kan verka hög är Compass (facelift) med sina premiumfunktioner, överlägsna kvalitet och fyrhjulsdriftsförmåga väl värd det. Jeep Compass (facelift) är ett bra köp.

Varför finns det en orm på min Jeep Compass?

Logotypen för ormdraken är en siluett som föreställer Loch Ness-monstret. Många tycker att denna referens är lite förvirrande. Det kan vara ett tecken på Compassens förmåga att hålla sig flytande och stabil oavsett vilken terräng den genomkorsar. Som om vi bara kan se huvudet på detta odjur när det slingrar sig genom djupt vatten.

Är Jeep Compass bra i snö?

Jeep Compass är säker och klarar av snöförhållanden när den är utrustad med Jeeps fyrhjulsdriftssystem. Standardmässigt är framhjulsdrift standard på Compass-modellen. Du måste uppgradera om du är orolig för säkerheten i snöiga förhållanden.

Är det värt att köpa Jeep Compass 2020?

Compass 2020 är trots sin rangordning en bra begagnad SUV. Den utmärker sig i terrängkörning, liksom de flesta Jeeps. SUV:n är bekväm och pålitlig på vägarna. Compass har också två rader rymliga säten och ett lättanvänt infotainmentsystem.

  Jeep Renegade Tillförlitlighet

Varför ska jag köpa Jeep Compass?

Uppkopplingssviten Uconnect är tillgänglig för Compass, vilket gör den till en uppkopplad bil med många fler funktioner än någonsin tidigare. Trådlöst Apple Carplay, Android Auto och trådlös laddning ingår. Kabinen har också uppdaterats för att se bättre ut.

Varför är min Jeep Compass så högljudd?

En felaktig sensor eller en sensor som inte fungerar kan skicka fel data till motorn, vilket leder till för mycket bränsle eller för lite. Detta kan leda till att motorn blir högre. Dåliga eller smutsiga tändstift: Ett fordon som inte är ordentligt underhållet kan få fel tändning, vilket leder till att den går högre.

Är Jeep Compass den bästa SUV:n?

Det finns många bra SUV:er, men Jeep Compass är mycket väldesignad på vägen. Interiören är lyxigare än många andra bilar i den här prisklassen. Jeeps 4×4-känsla gör den kraftfullare än någon annan bil.

Vilka bilar liknar Jeep Compass?

  • Ford Escape.
  • Mazda CX-5.
  • Mitsubishi Eclipse Cross.
  • Nissan Rogue.
  • Honda CR-V.
  • GMC Terrain.
  • Subaru Crosstrek.
  • Toyota RAV4.

Har alla Jeepar gömda djur?

Sedan 1990-talet har varje Jeep-bil haft ett ”påskägg”. Detta är inte de påskägg som dina barn letar efter på påsken. Det är en oväntad bonusfunktion som lagts till produkten. Det är som att se slutscenen i en Marvel-film.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts