Jeep Renegade Tillförlitlighet

Jeep kommer från den taktiska termen GP, som står för General Purpose Vehicles. Varumärket är prestigefyllt för sin förmåga att ständigt skapa fantastiska 4×4, SUV:er och gå 4×4-promenadfordon. Jeep Renegade (BU/520) är en subkompakt hybrid-SUV (B-del) skapad av FCA US under deras varumärke Jeep. Standardmodellerna av Renegade har framhjulsdrift. Fordonet erbjuder de fyrhjulsdrivna ramarna Active Drive I och Active Drive Low, varav de två är matchade med Jeeps Selec-Terrain-system.

Översikt

Renegade styrs av en 2,4-liters inline-4:a som är glömbar för sina råa kommunikationer och sin oansenliga körsträcka, men diskretionär på Latitude och standard på Trailhawk- och Limited-modellerna är en 1,3-liters super-4:a som är bättre. Den gör 177 styrka och är mer kvalificerad för kompetens och att gå 4×4-stölder. Vi kan inte säga motsvarande om resten av Jeep-arrangemanget. De två motorerna parar sig till en osäker 9-växlad programmerad växellåda som vi sköter och en fyrhjulsfri fjädring.

Tillförlitlighet

Kvalitetsbetygen baseras på ägarens första svar och feedback på sitt nya köp medan tillförlitlighetsbetygen fokuserar på mer långsiktiga ägarupplevelser på 3 år. Jeep Renegade 2021 har ett förväntat tillförlitlighetsbetyg på 80 av 100. Ett J.D. Power-betyg på 91-100 anses vara bäst, 81-90 är bra, 70-80 är medelmåttigt och 0-69 är rimligt och betraktas som suboptimalt.

Säkerhet

Enligt NHTSA fick 2021 års Jeep Renegade fyra stjärnor i testerna på den främre förarsidan och den främre resenärssidan. Den förvärvade dessutom ett fyrastjärnigt säkerhetsbetyg i sina sidoobstruktionstester och eftertester. Jeep Renegade 2021 följer med Blind Spot Monitoring och Rear Cross Path Detection som standard, vilket beror på radarbaserade sensorer för att identifiera olika fordon i dina sårbara sidozoner.

  Jeep Patriot Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

Återförsäljningsvärdet beror på tid och skick. En Jeep Renegade kommer att skrivas av med 48 % efter 5 år och har ett 5-årigt återförsäljningsvärde på 14 506 dollar.

Underhåll och reparation

Den normala totala årliga utgiften för reparationer och support på en Jeep Renegade är 498 dollar, vilket kan jämföras med en normal kostnad på 466 dollar för subkompakta SUV:er och 652 dollar för alla fordonsmodeller. Den normala totala årliga utgiften för oförutsedda reparationer och support för alla modeller långa perioder av ett fordon.

FAQ

Är Jeep Renegade en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Renegade är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Jeep Renegade?

Jeep Renegade är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Jeep Renegade och har den en turbo?

Jeep Renegade har 180 hästkrafter och ett vridmoment på 175 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,4 L Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Renegade har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Jeep Renegade många problem?

Cherokee och Renegades 9-växlade växellådor är utsatta för hårda växlingar, problem med lutning och ett ledningsfel som kan orsaka plötsliga avstängningar eller oväntad växling till neutralläge.

Varför är Jeep Renegade så dålig?

Jeep Renegades 4-cylindriga 2,4 liter Tigershark Tigershark-motor förbrukar för mycket olja. Detta är ett välkänt konstruktionsfel. Defekta kolvringar låter olja sippra genom ringarna och sedan brännas av vid förbränningen.

  BMW 5-serien Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts